Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής : 27 Ιουνίου στάση εργασίας σε όσες φαρμακαποθήκες ανοίξουν και 29 Ιούνη συγκέντρωση στην είσοδο του Δήμου Αθηναίων

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για την υπεράσπιση του ωραρίου εργασίας μας 5μερο – 8ωρο (Δευτέρα – Παρασκευή).

Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση τη διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων μας, την διάλυση του 5ήμερου και 8ωρου. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν εργοδότη να μας επιβάλλει μια ζωή λάστιχο χωρίς συγκροτημένα δικαιώματα. Το Σάββατο ανήκει σε εμάς και τις οικογένειές μας.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 το Συνδικάτο μας προκηρύσσει γι άλλη μια φορά στάση εργασίας, από 08:00 ως 12:00,  σε όσες φαρμακαποθήκες ανοίξουν χωρίς να διημερεύουν.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29-06-2020 από τις 17:00 και μετά ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του κλάδου μας στην είσοδο των εγκαταστάσεων του Δήμου Αθηναίων (Οδός Πειραιώς – ΓΚΑΖΙ) όπου θα συζητηθεί το θέμα του ωραρίου των φαρμακαποθηκών του Δήμου της Αθήνας στη συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου.

Απαιτούμε να ανακληθεί η από 24 Απριλίου 2020 απόφαση της δημοτικής αρχής που ”ανοίγει” τις φαρμακαποθήκες τα Σάββατα και διαλύει το κατεκτημένο ωράριο μας και τα συγκροτημένα δικαιώματα μας, για τα συμφέροντα μιας μικρής μερίδας μεγαλοφαρμακαποθηκάριων.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα στο εργοστάσιο της UnipakHellas

Καταγγέλλουμε άλλο ένα εργατικό ατύχημα στην ΠΑΚΟ. Δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα σοβαρό εργατικό...

Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Ν. Εύβοιας: Για την πυρκαγιά στη Μακρυκάπα

Η πυρκαγιά στη Μακρυκάπα προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε δασικές εκτάσεις και αποτελεί ακόμη ένα...

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων Υπ. Γεωργίας: Ψίχουλα οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ επιβεβαιώνουν ότι η κυβέρνηση συνεχίζει στην ίδια πολιτική,...