Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: 27 Απρίλη 24ωρη απεργία στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.Π.Ε.  

Δημοσιεύτηκε στις

ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ – ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει το κλαδικό συνδικάτο  στις 27-04-2023 στο ΠΕΙΦΑΣΥΝ.Π.Ε.                                                             Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με το επιχειρησιακό σωματείο και τους εργαζόμενους συμμετέχουμε μαζικά  στην απεργία, για να απαιτήσουμε και να  διεκδικήσουμε.

–  υπογραφή επιχειρησιακής σύμβασης με ουσιαστικές αυξήσεις, κατοχύρωση του πενθήμερου 8ωρου Δευτέρα έως Παρασκευή.

– Προσλήψεις προσωπικού.

– Να σταματήσει η εργοδοτική τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους της εταιρίας, στα μέλη του επιχειρησιακού σωματείου,  να σταματήσει η προσπάθεια σπίλωσης του πρόεδρου του επιχειρησιακού σωματείου. 

– Δεν θα περάσει η προσπάθεια παρεμπόδισης συνδικαλιστικής δραστηριότητας από την διοίκηση του ΠΕΙΦΑΣΥΝ. Είναι προκλητική  και απαράδεκτη η  στάση της εταιρίας να αρνηθεί σε αντιπροσωπεία του κλαδικού συνδικάτου και  της ομοσπονδίας  να συζητήσει με  τους εργαζόμενους για την απεργία της 1 ΜΑΗ , που συμβολίζει για όλους τους εργαζόμενους τον αγώνα και την καθιέρωση του 8ωρου. Περισσότερο σήμερα που κυβερνήσεις επιχειρηματικοί όμιλοι αμφισβητούν κεκτημένα δικαιώματα  και κατακτήσεις , η απάντηση των εργαζομένων πρέπει να είναι αποφασιστική μαχητική για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας , αυτό μας διδάσκει η πρωτομαγιά .

Συμμετέχουμε στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του προέδρου του επιχειρησιακού σωματείου και εκπροσώπου των εργαζομένων, και της επιτροπής των εργαζομένων του ΠΕΙΦΑΣΥΝ, στις 9.30π.μ. στο Πρωτοδικείο Πειραιά ( Σκουζέ 3-5 ) 

Είναι γελασμένοι εάν θεωρούν ότι με τέτοιες πρακτικές θα μπορέσουν να βάλουν εμπόδια στην συνδικαλιστική δράση, τις διεκδικήσεις για αυτό καλούμε τους εργαζόμενους να συμμετέχουν ενεργά στην απεργία στις 27-04 23, και  την Δευτέρα 1 ΜΑΗ στην απεργιακή συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 11.00 π.μ. 

Περισσότερα

Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών Καταστημάτων- Ιδιωτ. Επιχειρήσεων Πειραιά: Να παρθεί η εκδικητική απόλυση εργαζόμενης από τη VIPA HELLAS στη Θεσσαλονίκη

Μετά την καταγγελία του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ αναλαμβάνουμε δράση και καταγγέλλουμε κι εμείς...

Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων – Υπάλληλων με σχέση ιδιωτικού Καρδίτσας: Κάλεσμα στις 5 Δεκέμβρη στα δικαστήρια ενάντια στις διώξεις

Κάτω τα χέρια από τους αγωνιζόμενους αγρότες!!! «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» Το σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Καρδίτσας...

Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής: Μέτρα προστασίας και ασφάλειας των διανομέων

ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ...