Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικών Ν. Αττικής : Για τις κινητοποιήσεις στην Vodafone

0
image_pdfimage_print

 Συνάδελφοι,

           Το Συνδικάτο μας, μαζί με το Σωματείο εργαζόμενων στην Vodafone-360 Connect-κλθ,  προχώρησε σήμερα , 26/02, σε δυναμικές κινητοποιήσεις σε καταστήματα και στα κεντρικά της εταιρείας Vodafone, απαιτώντας να παρθούν πίσω οι απολύσεις στις οποίες προχώρησε η εργοδοσία, να μην  χαθεί καμία θέση εργασίας. Η συμμετοχή των συναδέλφων στις κινητοποιήσεις, η στήριξη από τον κόσμο μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε.

      Παρά τις πιέσεις της εργοδοσίας, που αξιοποίησε την απομόνωση των συναδέλφων με μοχλό τη τηλεργασία εκβιάζοντάς τους,  υπήρξαν συνάδελφοι που δεν υπέκυψαν, δεν υπέγραψαν παραίτηση ή απόλυση, διεκδικώντας και υπερασπιζόμενοι το δικαίωμά τους στην εργασία. Είμαστε δίπλα τους , όπως και σε κάθε άλλο εργαζόμενο, σε όλες τις μάχες που έχουμε να δώσουμε

          Η μάχη που δίνουν οι συνάδελφοι στην Vodafone,  είναι μάχη που αφορά τους εργαζόμενους σε όλον τον κλάδο. Οι μετασχηματισμοί των εταιρειών, τα επιχειρηματικά πλάνα ,έχουν σαν μόνο στόχο την αύξηση της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων, την θωράκιση της ανταγωνιστικότητάς τους. Η φαγωμάρα τους για το ποιος θα βγει όσο το δυνατόν πιο αλώβητος από την κρίση , σημαίνει χτύπημα για τους εργαζόμενους, για τα δικαιώματά τους.

           Η μόνη διασφάλιση είναι ο αγώνας που βάζει στο επίκεντρο τις δικές μας ανάγκες, κόντρα στους σχεδιασμούς και τα πλάνα των εργοδοτών. Δεν δεχόμαστε να χάνουμε τη δουλειά μας, δεν παζαρεύουμε τους όρους μας. Δεν  δεχόμαστε η Υγεία μας, η εκπαίδευση των παιδιών μας , να γίνεται εμπόρευμα. Πάμε κόντρα στους αντεργατικούς νόμους της κυβέρνησης της ΝΔ, των προηγούμενων κυβερνήσεων των ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ , που μόνο στόχο έχει την διασφάλιση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων.

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

 Πιο μαχητικά, πιο δυναμικά.  Στεκόμαστε δίπλα στον κάθε συνάδελφο που αγωνίζεται. Κανένας δεν είναι μόνος του απέναντι στην εργοδοσία.

 Δεν θα πληρώσουμε οι εργαζόμενο την κρίση τους!

 Καμία θέση εργασίας χαμένη!

 Να απορροφηθούν όλοι οι συνάδελφοι σε συναφή με το αντικείμενό τους έργα. Καμία βλαπτική μεταβολή ή χειροτέρευση των όρων δουλειάς μας.

 Δεν υπογράφουμε καμία απόλυση-καμία παραίτηση!

 

 

Share.

Comments are closed.