Τρίτη, 22 Ιουνίου

Συνδικάτο Εργατοϋπ. παρασκευής και συσκευασίας τροφίμμων, αρτοσκευασμάτων, ποτών, Ζαχαροπλ. Χανίων : Κάλεσμα σε σύσκεψη συνδικάτων 12 Μάη 6.30 μμ

0
image_pdfimage_print

Κάλεσμα για συμμετοχή στη σύσκεψη Συνδικάτων  στις 12 Μάη 6.30μ.μ. στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών

Ο απεργιακός εορτασμός της Πρωτομαγιάς, στις 6 Μάη, με μαζικές συγκεντρώσεις των Σωματείων στα Χανιά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, είναι η ζωντανή απάντηση των εργαζομένων ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που ετοιμάζονται να φέρουν κυβέρνηση και εργοδοσία.

Είναι το πρώτο  βήμα για την κλιμάκωση του αγώνα απέναντι στο αντεργατικό τερατούργημα της κυβέρνησης που ξεθεμελιώνει το 8ωρο, επιβάλλει την απλήρωτη εργασία, θέτει νέους περιορισμούς στο δικαίωμα της Απεργίας, στο περιεχόμενο της πάλης των συνδικάτων και των αγώνων των εργαζομένων.

Η απεργία στις 6 Μάη ήταν μια μεγάλη μάχη που κερδήθηκε με επιτυχία.

Ο αγώνας συνεχίζεται με αίτημα: Η κυβέρνηση  να μην τολμήσει να  καταθέσει το αντεργατικό νομοσχέδιο που ετοιμάζεται να φέρει στη Βουλή.

Προχωράμε οργανωμένα, αποφασιστικά, στα επόμενα βήματα της οργάνωσης του αγώνα μας.

 Καλούμε τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Νομού Χανίων σε  σύσκεψη προετοιμασίας της κλιμάκωσης της πάλης, τη Παρασκευή 14 Μάη, στο Πάρκο Ειρήνης και Φιλίας των Λαών, στις 6.30 μ.μ. Ιδιαίτερα το Συνδικάτο μας καλεί το Επιχειρησιακό Σωματείο Μύλων Κρήτης να συμμετάσχει από κοινού σε αυτήν την προσπάθεια ενάντια στον εργασιακό μεσαίωνα που μας ετοιμάζουν.

Η συμμετοχή Σωματείων και εργαζομένων, θα συμβάλλει αποφασιστικά να καταλήξουμε σε ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης που θα απαντάει στο μέγεθος της επίθεσης που δεχόμαστε.

Share.

Comments are closed.