Συνδικάτο Εργατ. Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής : Όλοι στο Υπουργείο Εργασίας 1μ.μ. Το νομοσχέδιο θα μείνει στα χαρτιά

0
image_pdfimage_print

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, 1:00μ.μ.

ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ωρο

 Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

             Αύριο η κυβέρνηση παρουσιάζει το νομοσχέδιο – έκτρωμα που θέλει να καταθέσει στην Βουλή προς ψήφιση. Ένα νομοσχέδιο που καταργεί ουσιαστικά τις υπερωρίες, που καταργεί την Κυριακάτικη αργία, που μονιμοποιεί την τηλεργασία.

Ένα νομοσχέδιο που καθιστά τους εργαζόμενους λάστιχο και διαθέσιμους στον εργοδότη ανά πάσα ώρα και στιγμή.

             Την Τετάρτη 12/05 δίνουμε μαζικό παρόν στο υπουργείο εργασίας, ενώνουμε τις φωνές μας με εργαζόμενους και συνδικάτα από άλλους κλάδους. Στέλνουμε ξεκάθαρο μήνυμα πως οι εργαζόμενοι δεν αποδεχόμαστε την δουλειά ήλιο με ήλιο, δε δεχόμαστε να μας καταληστεύουν την ζωή για να πλουτίζουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι.

ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ

             Στις 6 Μάη, με την Πρωτομαγιάτικη απεργία δώσαμε ηχηρό μήνυμα: να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο. Συνεχίζουμε πιο μαχητικά, πιο δυναμικά, οργανωμένοι και συσπειρωμένοι στο συνδικάτο μας στο ΣΕΤΗΠ. Μας αφορά όλους. Δε θα θυσιάσουμε τις ζωές μας για τα κέρδη των εργοδοτών.

ΛΑΣΤΙΧΟ ΩΡΑΡΙΟ ΛΑΣΤΙΧΟ ΖΩΗ – ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

 Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας συμμετέχοντας στο συλλαλητήριο δεκάδων σωματείων και ομοσπονδιών μεταξύ των οποίων και το συνδικάτο μας. Την Πέμπτη 13/05 μαζικά στο μπλοκ του συνδικάτου μας βροντοφωνάζουμε σε κυβέρνηση και επιχειρηματικούς ομίλους:

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 8ΩΡΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ

 

Share.

Comments are closed.