Τετάρτη, 28 Ιουλίου

Συνδικάτο Εργατ. Τηλεπικοινωνίας και Πληροφορικής Ν. Αττικής : Όλοι 16 Ιούνη στις 17.00 στο Σύνταγμα

0
image_pdfimage_print

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

Όλοι σήμερα Τετάρτη 16 Ιούνη 17:00 στο Σύνταγμα

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

       Αυτό το μήνυμα στείλαμε στην κυβέρνηση της ΝΔ, τους εργοδότες και τα τσιράκια τους στην πλειοψηφία της ΓΣΕΕ. Η συμμετοχή μας και σε αυτήν την απεργία, η μαζική δυναμική παρουσία μας στην απεργιακή συγκέντρωση είναι η πιο τρανή απόδειξη πως το  νομοσχέδιο αυτό πήρε τη θέση που του ανήκει, δηλαδή στα σκουπίδια.

    Με περηφάνια, κάνουμε τον φόβο των εργοδοτών πραγματικότητα. Συνεχίζουμε την μάχη όλη την μέρα. Στέλνουμε μήνυμα και στον ΣΥΡΙΖΑ, που νομίζει ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου και μας καλεί «να περιμένουμε εκλογές για να καταργηθεί ο νόμος», πως δεν ξεχνάμε την εγκληματική σε βάρος του λαού πολιτική του. Μαζί ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ νομοθετούν, καθώς εναλλάσσονται στην κυβέρνηση, πάνω στους δικούς τους νόμους πατάει τώρα το έκτρωμα της κυβέρνησης.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο αποφασιστικά

    Ξέρουμε πόσο πολύ κυβέρνηση και εργοδότες φοβούνται την απεργία. Για αυτό όλες αυτές τις μέρες, τα κυβερνητικά επιτελεία, έχυσαν τόνους μελάνι για να την συκοφαντήσουν. Όσο και αν έκαναν λόγο για μειοψηφίες, όσο και αν προσπάθησαν να δημιουργήσουν κοινωνικό αυτοματισμό , όσο και αν απείλησαν με αγωγές και τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς, η αλήθεια στέκει καθάρια.

    Τους πονάει. Κάθε απεργός, κάθε εργαζόμενος που κάνει το βήμα, που σπάει το φόβο και ενώνει την φωνή με τους συναδέλφους του, με το Συνδικάτο του, τους πονάει.  

 Δεν σταματάμε ούτε λεπτό. Γινόμαστε ακόμα πιο πολλοί. Με πίστη στο δίκιο μας, με όπλο μας την οργάνωση στο Συνδικάτο μας, φωνάζουμε δυνατά «Το νομοσχέδιο-έκτρωμα να μείνει στα χαρτιά!»

Όλοι σήμερα Τετάρτη 16 Ιούνη 17:00 στο Σύνταγμα

 

Share.

Comments are closed.