Συνδικάτο Εργατ. Τηλεπικοιννίας και Πληροφορικής Ν. Αττικής : Στάση εργασίας στην CTS την Τετάρτη 27 Οκτώβρη 12.00-16.00

0
image_pdfimage_print

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το διοικητικό συμβούλιο του συνδικάτου μας ύστερα από αίτημα εκατοντάδων μελών, εργαζομένων στην CTS (Cosmote Technical Services) αποφάσισε την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας για αύριο Τετάρτη 27/10 από τις 12:00 – 16:00 και καλούμε τους εργαζόμενους της CTS στην Αττική να δώσουν το παρόν στη συγκέντρωση στο ξενοδοχείο Novotel όπου είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το διοικητικό συμβούλιο του επιχειρησιακού σωματείου.

Η απαράδεκτη στάση των παρατάξεων ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ που πήγαν εν κρυπτό σε συνάντηση με την εργοδοσία, χωρίς την συμφωνία και τη συμμετοχή των ίδιων των εργαζομένων, για να υπογράψουν Συλλογική Σύμβαση Εργασίας κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εργοδοσίας, δε μπορεί και δεν πρέπει να περάσει.

Ήδη έχουν μαζευτεί εκατοντάδες υπογραφές σε όλη την Ελλάδα και στην Αθήνα από μέλη του επιχειρησιακού σωματείου, προκειμένου να γίνουν γενικές συνελεύσεις για να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για το πλαίσιο και τις κινητοποιήσεις με το οποίο θα υπερασπιστούν και θα διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους.

Κανένας δεν δικαιούται να βάλει την υπογραφή του σε συλλογική σύμβαση που θα κάνει πράξη το πάγιο αίτημα της εργοδοσίας στον Όμιλο ΟΤΕ και σε όλο τον κλάδο, να καταργηθούν δικαιώματα που εδώ και δεκαετίες οι εργαζόμενοι στον Όμιλο ΟΤΕ έχουν κατακτήσει με μεγάλους αγώνες, γεγονός που θα καθορίσει αρνητικά τις εργασιακές σχέσεις και το ύψος των μισθών συνολικά στον κλάδο.

Καλούμε τους συναδέλφους στο σύνολο του κλάδου να εκφράσουν έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στον αγώνα των εργαζομένων στην CTS και συνολικά στον Όμιλο ΟΤΕ.

Διεκδικούμε:

  • Υπογραφή ενιαίας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που θα υπερασπίζεται τα κεκτημένα δικαιώματα και θα εξισώνει όλους τους εργαζόμενους προς τα πάνω.
  • Όχι στην εφαρμογή του νόμου Χατζηδάκη και όλων των αντεργατικών μέτρων.
  • Υπογραφή Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με βάση το σχέδιο που αποφασίσαμε οι συνάδελφοι στη συνέλευση του ΣΕΤΗΠ.

 Καλούμε τους συναδέλφους να είναι σε ετοιμότητα για όλες τις εξελίξεις και δίνουμε από τώρα αγωνιστικό ραντεβού για το συλλαλητήριο στις 04 Νοέμβρη.

ΟΛΟΙ στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στις 04 ΝΟΕΜΒΡΗ

Share.

Comments are closed.