Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής : Συνεχίζουμε – Κλιμακώνουμε. 16 Ιούνη Απεργούμε

0
image_pdfimage_print

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ

ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ

  Συνάδελφοι,

     Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες απεργούς στον κλάδο μας, που στις 10 του Ιούνη βροντοφώναξαν και απαίτησαν να παρθεί πίσω το αντεργατικό νομοσχέδιο. Δεν βελτιώνεται, δεν  διορθώνεται!  Η απεργία στις 10 του Ιούνη μας γεμίζει αισιοδοξία. Οι εργαζόμενοι του κλάδου απέργησαν, κόντρα στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία των εργοδοτών. Η μαζική συμμετοχή των εργαζόμενων στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση, αποτελεί ελπίδα για την συνέχιση του αγώνα μας. Στείλαμε μήνυμα στην κυβέρνηση της ΝΔ, στους εργοδότες του κλάδου, πως οι εργαζόμενοι έχουμε καταδικάσει το νομοσχέδιο που επιχειρεί να φέρει. Δεν μας πείθουν ό,τι και αν κάνουν, όσο μελάνι και αν χύσουν.

     Το Δ.Σ. του Συνδικάτου μας συνεδρίασε στις 11 Ιούνη, προκειμένου να αποφασίσουμε την κλιμάκωση του αγώνα μας. Προχωράμε νέα απεργιακή απάντηση στις 16/6 και συμμετοχή στο Συλλαλητήριο. Καλούμε τους εργαζόμενους με περισσότερο θάρρος να κάνουν το βήμα και αυτή τη φορά, να γίνουμε ακόμα πιο πολλοί στην μάχη της υπεράσπισης της ζωής μας.

Σπάσαμε τον φόβο και συνεχίζουμε.

Η απεργία στις 16 Ιούνη θα είναι ακόμα πιο μαζική!

     Αυτήν  την απάντηση θα δώσουν ξανά οι εργαζόμενοι του κλάδου. Δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις στον αγώνα για να μην ψηφιστεί το αντεργατικό νομοσχέδιο. Όχι μόνο δεν θα επιτρέψουμε να ενταφιάσουν τα δικαιώματά μας για λογαριασμό των επιχειρηματικών ομίλων, αλλά πιο αποφασιστικά διεκδικούμε και τη διεύρυνσή τους με βάση τις σύγχρονες ανάγκες μας, την υπογραφή της κλαδικής μας ΣΣΕ, σταθερό εργάσιμο χρόνο, 5ημερο – 7ωρο – 35ωρο!

    Δεν υποχωρούμε. Κάνουμε τον φόβο των εργοδοτών πραγματικότητα, μέσα από την οργάνωσή μας μέσα στο Συνδικάτο μας, Να πεταχτεί στα σκουπίδια το νομοσχέδιο της κυβέρνησης της ΝΔ και όλοι οι προηγούμενοι αντεργατικοί νόμοι των  κυβερνήσεων ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ.

 Όλοι στην απεργία στις 16 Ιούνη

και στο συλλαλητήριο το απόγευμα των Συνδικάτων και των Ομοσπονδιών 

 Την Τρίτη στις 15 Ιούνη το Συνδικάτο μας θα προχωρήσει σε μέρα δράσης, προετοιμασίας της απεργίας σε όλον τον κλάδο

Share.

Comments are closed.