Συνδικάτο Εργατ/λων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Ν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στο εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

Οι  εργαζόμενοι στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής στην Αττική εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους εργαζόμενους του εργοστασίου ΜΑΛΑΜΑΤΊΝΑ, εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στο δίκαιο αγώνα που κάνουν μέσα από το σωματείο τουςενάντια το πογκρόμ άδικων και εκβιαστικών απολύσεων, δεκάδων εργαζομένων  στην επιχείρηση, καθώς και τον αγώνα για την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Παράλληλα καταγγέλλουμε την απαράδεκτη σύλληψη από την αστυνομία των πρωτοπόρων  συνδικαλιστών Γ. Φραγκίδη, πρόεδρου της ΠΟΕΕΠ, και προέδρου του Σωματείου της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, και Άρη Μερκενίδη, πρόεδρου του Συνδικάτου Οδηγών Πωλητών και Βοηθών Βορείου Ελλάδος, και μέλους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

Είναι απαράδεκτη και προκλητική η στάση της εργοδοσίας να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό  κάνοντας προσπάθεια να μπάσει απεργοσπάστες μέσα στο εργοστάσιο φορτωμένους,  στα αυτοκίνητα των  διευθυντικών στελεχών της εταιρείας τα οποία συνοδεύονταν από τα ΜΑΤ και την αστυνομία, για να σπάσει την απεργία.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ χαιρετίζουμε την παλικαρίσια στάση σας που κόντρα στη βία της κυβέρνησης με τα ματ και την αστυνομία κόντρα στις απειλές της εργοδοσίας, συνεχίζετε τον αγώνα σας, που είναι αγώνας όλων μας.  Στον αγώνα που δίνετε να ξέρετε έχετε ακόμα ένα όπλο τη δύναμή της αλληλεγγύης μας.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει – των εργατών η πάλη θα την σπάσει

Περισσότερα

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Πάρτε πίσω την απόλυση! Κινητοποίηση 26/09 στις 10πμ για απόλυση εργαζομένου επειδή συμμετείχε στην 24ωρη απεργία

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ! ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ  «ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Παραδόθηκε η πρώτη δόση της υλικής βοήθειας προς τους πληγέντες της Θεσσαλίας.

Συνεχίζουμε! Μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους και το λαό της Εύβοιας...