Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Ο αγώνας των εργαζομένων στην Μαλαματίνα είναι και δικός μας αγώνας!

Δημοσιεύτηκε στις

                                                 Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Το Σ.Ε.Τ.Τ.Α καταγγέλλει την προκλητική κίνηση της εργοδοσίας στην «Μαλαματίνα» που με τις πλάτες της κυβέρνησης προχώρησε στις απολύσεις του προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου και προέδρου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Γιάννη Φραγκίδη αλλά και του προέδρου του Συνδικάτου Οδηγών – Πωλητών και Βοηθών Εμφιαλωμένων Ποτών Β. Ελλάδας, Άρη Μερκενίδη.

Δε θα επιτρέψουμε την προσπάθεια τρομοκράτησης των εργαζομένων στη «Μαλαματίνα» που αγωνίζονται πολύμορφα όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας την ανάκληση των εκδικητικών και άδικων απολύσεων 15 συναδέλφων και την υπογραφή επιχειρησιακής ΣΣΕ!

Η καταστολή, τα ΜΑΤ, τα χημικά οι απολύσεις συνδικαλιστών έχουν στόχο να σβήσουν τις αγωνιστικές φωνές και διεκδικήσεις, να επικρατήσει σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς! Γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι οι εργάτες έχουμε τη δύναμη να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους, να παλέψουμε για ότι μας αξίζει!

Συνάδελφοι στα Ταχυδρομεία – Ταχυμεταφορές,

έχουμε πλούσια πείρα στον κλάδο το πόσο αδυσώπητη είναι η εργοδοσία. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε μια σειρά απολύσεις πρωτοπόρων αγωνιστών, είχαμε διώξεις σε απεργούς στην Γενική Ταχυδρομική. Την ίδια στιγμή που οι απολύσεις συνεχίζονται στα ΕΛΤΑ – ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ, η εντατικοποίηση βαράει κόκκινο!

Τίποτα δε μας φοβίζει, οι προσπάθειες των εργοδοτών θα πέσουν στο κενό, όσο έχουμε ο ένας τον άλλον, όσο εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας. Οι αγώνες μας πρέπει και θα συνεχιστούν! Ο αγώνας των εργαζομένων στην Μαλαματίνα είναι και δικός μας αγώνας!

 Καλούμε αύριο Πέμπτη 29/9, στις 5:30μμ τους εργαζόμενους και τα επιχειρησιακά σωματεία του κλάδου σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας.

                                                         ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

 

 

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...