Τρίτη, 4 Οκτωβρίου

Συνδικάτο Εργατ/λων Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής: Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στο εργοστάσιο Μαλαματίνα

0

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων-Ταχυμεταφορών Ν. Αττικής καταγγέλλει το απαράδεκτο όργιο καταστολής,  με τις συλλήψεις τρομοκρατίας του Προέδρου του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων στην επιχείρησή  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ,  και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εμφιαλωμένων Ποτών, Γιάννη Φραγγίδη και του Γιάννη Νιβορλή Αναπληρωτή Γραμματέα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών, Πρόεδρο της Ένωσης Εργατοϋπαλλήλων Εμφιαλωμένων Ποτών Βορείου Ελλάδας και μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ.

Οι συλλήψεις αυτές πραγματοποιήθηκαν κατόπιν εντολής της κυβέρνησης ΝΔ, με σκοπό να  τρομοκρατήσει  τους  εργαζόμενους στην επιχείρησή  ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, που εδώ και καιρό παλεύουν για την επιστροφή των 15 απολυμένων συναδέλφων τους, για αυξήσεις στους μισθούς τους, για την υπογραφή ΣΣΕ.

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Καμία τέτοια απαράδεκτη πρακτική, κανένας απεργοσπαστικός μηχανισμός καμία απειλή της εργοδοσίας δεν θα σταθεί εμπόδιο στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ. 

Η δύναμή των εργαζομένων είναι η ενότητα τους , ο αγώνας τους!

Το ΣΕΤΤΑ δηλώνει την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων  στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες και να αποσυρθούν οι αστυνομικές δυνάμεις

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.