Κυριακή, Απρίλιος 11

Συνδικάτο εργατ/λων Κλωστοϋφ. – Ιματισμού – Δέρματος Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Πλατεία Νέας Σμύρνης

0
image_pdfimage_print

Το Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Αττικής καταδικάζει την κυβερνητική πολιτική ενοχοποίησης του λαού για την εξέλιξη της πανδημίας εντείνοντας την καταστολή με περιπολίες αστυνομικών σε γειτονίες και πλατείες όπως πρόσφατα στη Νέα Σμύρνη, να εκφοβίζουν περαστικούς, αθλούμενους και οικογένειες με μικρά παιδία.

Αντί να πάρει ουσιαστικά μέτρα προστασίας εκεί που υπάρχει πραγματικά το πρόβλημα, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας, επίταξη του ιδιωτικού τομέα, μέτρα προστασίας στους χώρους δουλειάς και στα μέσα μεταφοράς, δυναμώνει την κρατική καταστολή, βάζοντας στο στόχαστρο εργαζόμενους και νεολαία.

Η προσπάθεια της κυβέρνησης να μας κλείσει το στόμα και να μας τρομοκρατήσει δεν θα περάσει.

Καλούμε τους εργαζόμενους να δώσουν απάντηση στα σχέδια της κυβέρνησης με μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 9 Μαρτίου στις 6:30μ.μ. στην Πλατεία Νέας Σμύρνης που οργανώνουν σωματεία και άλλοι μαζικοί φορείς.

Share.

Comments are closed.