Δευτέρα, 15 Αυγούστου

Συνδικάτο Εργατ/λων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Ηρακλείου: Εξόρμηση σε χώρους δουλειάς μπροστά στην απεργία του κλάδου στις 30 Ιούνη

0

Σήμερα, Τρίτη 28/06/2022 κλιμάκιο του Συνδικάτου μας βρέθηκε σε χώρους δουλειάς του κλάδου σε ΒΙΠΕ και Μαλάδεςκαι συζήτησε με τους εργαζόμενους για την απεργία στις 30 Ιούνη, που αποφάσισεη Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών με βασικό αίτημα την υπογραφή κλαδικών Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας. Από το κλιμάκιο αναδείχθηκε η ανάγκη να πυκνώσουν οι γραμμές του Συνδικάτου, να μπουν περισσότεροι συνάδελφοι στη μάχη για τη βελτίωση των όρων δουλειάς και ζωής μας, ξεκαθαρίστηκε πως η 30η Ιούνη θα είναι η έναρξη ενός μεγάλου κύκλου εργατικών διεκδικητικών αγώνων με σκοπό να καλυφθούν οι ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της εργατική τάξης.

Από τη μεριά των συναδέλφων στους χώρους δουλειάς εκφράστηκε η αγανάκτηση και η οργή για την ακρίβεια σε όλα τα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης, για το μισθό που δε φτάνει ούτε για τις πρώτες 10 μέρες του μήνα αλλά και ο προβληματισμός για το πως μπορεί να αλλάξει αυτή η κατάσταση.

Το απεργιακό ραντεβού για τον κλάδο μας, στο Ηράκλειο, δόθηκε την Πέμπτη 30 Ιούνη στην Οδό Ι στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου με μηχανοκίνητη πορεία προς τα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου.

Καλούμε κάθε συνάδελφο του κλάδου να έρθει σε επαφή με το Συνδικάτο, να γίνει μέλος του και να παλέψουμε για όρους δουλειάς και ζωής στο ύψος των σύγχρονων αναγκών μας.

Print Friendly, PDF & Email
Share.

Comments are closed.