Συνδικάτο Εργατ/λων Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Κυκλάδων: Εργαζόμενοι, μαθητές, αυτοαπασχολούμενοι έδωσαν όλοι το «παρών» σε μια μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση

Δημοσιεύτηκε στις

Εργαζόμενοι, μαθητές, αυτοαπασχολούμενοι έδωσαν όλοι το «παρών» σε μια μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση και πορεία στα Φηρά.

Στην απεργιακή συγκέντρωση κάλεσαν σωματεία και φορείς του νησιού (ΕΛΜΕ Θήρας, Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Θήρας, ΣΕΠΕ Θήρας, Σύλλογος εργαζομένων του Δήμου, Εργαζόμενοι  της Εθνικής Τράπεζας, Ομάδα Γυναικών Σαντορίνης της ΟΓΕ).

Έγιναν παρεμβάσεις από τους εκπροσώπους των σωματείων και των δεκαπενταμελών των σχολείων, όπου τονίστηκε η αποφασιστικότητα για διαρκή αγώνα, από τη μια για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα των Τεμπών, αλλά και τα χιλιάδες καθημερινά «Τέμπη», όλα τα εγκλήματα μιας πολιτικής που βάζει πάνω από τις ζωές μας και τις ανάγκες μας, τα κέρδη των καπιταλιστών. Όλοι μαζί συμφωνήσαμε να κάνουμε το θυμό μας και την οργή, αγώνα για ζωή.

Η παρουσία των μαθητών του νησιού, η μαχητικότητά τους, τα συνθήματά τους ήταν αυτά που έδωσαν τον τόνο στη σημερινή πολύ ελπιδοφόρα απεργιακή κινητοποίηση  που κατέληξε στο Δημαρχείο, όπου δόθηκε υπόσχεση για συνέχεια.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Επείγουσα έκκληση για την άμεση μεταφορά και νοσηλεία ασθενών εκτός της Λωρίδας της Γάζας

Κύριε Υπουργέ, Στις 30/03/2024 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας απεύθυνε έκκληση για την επείγουσα μεταφορά 9.000...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας : Παρέμβαση Εργατικού Κέντρου – Συνδικάτων στην πύλη της EVIOP – TEMPO

Αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας και Συνδικάτων της περιοχής πραγματοποιήσαμε σήμερα παρέμβαση στην πύλη...

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα συμμετοχής στη 41η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 6:30μμ ΣΤΗΝ «ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ»! 75 χρόνια από την ίδρυση...