Συνδικάτο Εργατ/λων Επιχείρησης ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ: 25 Νοέμβρη Όλοι στα δικαστήρια στις 8.30πμ

Δημοσιεύτηκε στις

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  25  ΝΟΕΜΒΡΗ  2022

Η νέα εργοδοσία της ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ έχει επιστρατεύσει όλους τους ύπουλους τρόπους για να πλήξει τον αγώνα των εργαζομένων και του Σωματείου μας για την ακύρωση όλων των απολύσεων και την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Δεν αρκεί που επιστράτευσε τα ΜΑΤ για να σπάσει την απεργία και να μας εξαναγκάσει να υποταχθούμε στα κελεύσματά της, δεν αρκεί που χρησιμοποιεί παράνομο απεργοσπαστικό μηχανισμό για να υπολειτουργεί περιστασιακά το εργοστάσιο, σε μια προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις της κοινής γνώμης, προχώρησε τώρα και στην προσπάθεια συγκρότησης εργοδοτικού σωματείου από στελέχη των γραφείων της επιχείρησης και τους απεργοσπάστες που απασχολεί παράνομα.

Καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης όλους και όλες τους αγωνιστές εργαζόμενους την Παρασκευή 25 Νοέμβρη 2022 στις 8.30 μπροστά στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης, όπου εκδικάζεται η προσφυγή του νόμιμου ιστορικού σωματείου στην επιχείρηση ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ κατά της αναγνώρισης του σωματείου που προσπαθεί να  συστήσει η εργοδοσία.

Η τρομοκρατία, τα εκβιαστικά διλήμματα και ο εκφοβισμός των εργαζομένων δεν θα περάσουν.

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης:Η Υγεία είναι λαϊκό δικαίωμα, όχι εμπόρευμα και προνόμιο για λίγους

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12.00...

Το πρόγραμμα του webradio την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του webradio του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 έχει ως εξής...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού δεν πρόκειται να γίνουμε

Συνάδελφοι Η κυβέρνηση της Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο λαιμητόμο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη...