Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου

Συνδικάτο Εργα/λων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής Αττικής : Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ

image_pdfimage_print

Το ΣΕΤΗΠ εκφράζει την στήριξή του στον αγώνα των εργατών της ΛΑΡΚΟ. Οι αντεργατικοί σχεδιασμοί της κυβέρνησης της ΝΔ για την ιδιωτικοποίηση της ΛΑΡΚΟ, συνοδεύονται με απολύσεις όλων των  εργαζόμενων, ανασφάλεια. Οι όποιες προσπάθειες παραπλάνησης των εργαζόμενων να δεχτούν το χτύπημα των δικαιωμάτων τους, να πέσουν στο κενό.

Οι επιλογές τόσο της τωρινής κυβέρνησης, όσο και των προηγούμενων του ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, δείχνουν πως μοναδικό κριτήριο τους είναι η υπεράσπιση  και η προώθηση των συμφερόντων των μονοπωλιακών ομίλων και οι όποιες διαφοροποιήσεις συνίστανται στον τρόπο που γίνεται αυτό.

Όλο αυτό το διάστημα, οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ δίνουν έναν μεγάλο αγώνα ενάντια στο συνολικό χτύπημα των όρων δουλειάς και ζωής τους. Διεκδικούν διασφάλιση της λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ και της εργασίας τους, παλεύουν για  τα κεκτημένα τους.

Σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι μόνοι τους. Απέναντι στα επιχειρηματικά πλάνα κυβερνήσεων και εργοδοτών, εμείς προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες. Ο αγώνας των εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ είναι και δικός μας αγώνας.

Δεν θα περάσει

Καλούμε στην απεργία και στη συγκέντρωση στις 17/10

στις 11:00, στο εργοστάσιο της Λάρυμνας

 

 

 

Comments are closed.