Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής : Καταγγελία για την  δολοφονική – ρατσιστική επίθεση εναντίον συναδέλφου διανομέα στο Π. Φάληρο

0
image_pdfimage_print

Καρτέρι θανάτου σε έναν διανομέα είχε στήσει το βράδυ της Παρασκευής οργανωμένη  ομάδα  ακροδεξιών αποτελούμενη από 3 άτομα στο Παλαιό Φάληρο . Ο συνάδελφος  , που στοχοποιήθηκε εξαιτίας της καταγωγής και του χρώματος του δέρματος , μόλις είχε παραδώσει μια παραγγελία στην περιοχή . Την ώρα που αποχωρούσε  κυνηγήθηκε  από την συγκεκριμένη ομάδα η οποία μόλις τον έφτασε τον ξυλοκόπησε και τον μαχαίρωσε  στην περιοχή του γλουτού και του μηρού . Οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοί ενώ ο διανομέας βρίσκεται  σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο .

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναδεικνύει τις ευθύνες της κυβέρνησης για το μέγεθος των προβλημάτων για τους διανομείς. Αναδεικνύει το γεγονός ότι παρά τη φυλάκιση της ηγετικής ομάδας της Χ.Α. το κράτος συνεχίζει με τη πολιτική του να δείχνει ανοχή στο φασισμό και το ρατσισμό που είναι γέννημα θρέμμα της εκμετάλλευσης. Αναδεικνύει το γεγονός ότι οι δυνάμεις καταστολής είχαν ,έχουν και θα έχουν μόνο στόχο το χτύπημα του εργατικού κινήματος και όχι την προστασία των εργαζομένων.

Το συνδικάτο είναι πάντα στο πλευρό όλων των εργαζομένων χωρίς διαχωρισμούς και διακρίσεις , η επίθεση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη για αυτό καλούμε όλους τους συναδέλφους , Έλληνες , πρόσφυγες , ξένους , να οργανωθούν για να δοθεί άμεσα μια ηχηρή και δυναμική απάντηση ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία , για να μην υπάρξουν άλλα θύματα ρατσιστικών επιθέσεων . Μπροστά μας υπάρχει μόνο ο κοινός αγώνας ενάντια στην  εκμετάλλευσή , τη φτώχια , τους πολέμους και την ανεργία .

Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στον συνάδελφο  .

Έλληνες και ξένοι εργάτες ενωμένοι  .

Share.

Comments are closed.