Συνδικάτο Επισιτισμού, Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής : Συνεχίζουμε λοιπόν με όπλο την αλληλεγγύη, την οργάνωση μας!

Δημοσιεύτηκε στις

Μετά από 9 μήνες κινητοποιήσεων, για την διασφάλιση της υγείας και του εισοδήματος των εργαζομένων στα εστιατόρια , τα ξενοδοχεία και τα catering, απέναντι στην επίθεση της κυβέρνησης και της εργοδοσίας αποδείξαμε πως και τα καλυμμένα στόματα έχουνε ΦΩΝΗ.

Δεν φοβηθήκαμε και ούτε πρόκειται να αφήσουμε να περάσει το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείται, ώστε να πληρώσουμε για άλλη μια φορά την νέα καπιταλιστική κρίση.

Την Πρωτομαγιά, την 17η Νοέμβρη, στις απεργίες, δράσεις και κινητοποιήσεις που οργανώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα, αποδείχτηκε η ικανότητα του ταξικά οργανωμένου εργατικού κινήματος και να διεκδικεί και να προστατεύει την υγειά των ανθρώπων που συμμετέχουν. Δεν πέρασε η σιγή νεκροταφείου, ούτε τα νομοσχέδια που έβαλαν εμπόδιο στις απεργίες, ούτε οι απαγορεύσεις των συναθροίσεων, ούτε τα χημικά και οι αύρες!

Ήταν μήνυμα συνέχισης του αγώνα! Ειδικά τώρα που έρχεται ένα καίριο χτύπημα (…Εν μέσω πανδημίας!!!) σε μια από τις πιο βασικές καταχτήσεις των εργαζομένων που είναι το οχτάωρο.

Συνεχίζουμε λοιπόν με όπλο την αλληλεγγύη, την οργάνωση μας!

Στις 26/12 ενισχύουμε οικονομικά το Συνδικάτο μας, συμμετέχοντας στην διαδικτυακή hiphop συναυλία στις 21:00.

Στις 26/12 ενώνουμε τις φωνές μας και τις ζεσταίνουμε για τους επόμενους μεγάλους και καθοριστικούς αγώνες!

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09! Με ανεβασμένους ρυθμούς  προετοιμάζουμε τη...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού: Να παρθούν ολα τα μέτρα για την θερμική καταπόνηση των εργαζομένων

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι επιπτώσεις της έκθεσης των...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα...