Συνδικάτο Επισιτισμού-Τουρισμού-Ξενοδοχείων Αττικής:Οι εργαζόμενοι διανομείς της Efood είμαστε νικητές

0
image_pdfimage_print

Οι μεγαλειώδεις απεργιακές μοτοπορείες που έγιναν σε όλη την Ελλάδα την Τετάρτη, γονάτισαν την πολυεθνική ηλεκτρονική πλατφόρμα που ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα ότι όλες οι συμβάσεις ορισμένου χρόνου μετατρέπονται σε αορίστου και ταυτόχρονα την λήξη της συνεργασίας με το δουλεμπορικό γραφείο της MANPOWER GROUP.

Η κοινή δράση των σωματείων μας, η ενότητα και η αποφασιστικότητα μας, η στήριξη του δίκαιου αγώνα μας από τους εργαζόμενους και το λαό όλης της χώρας, ήταν που οδήγησαν την εταιρεία στην απόφασή αυτή. Κάθε προσπάθεια να εμφανιστεί ως φιλεργατική και ανθρωποκεντρική, πέφτει στο κενό. Άλλωστε πριν από ένα 24ωρο αυτοί ήταν που μας «υποδέχτηκαν» με αστυνομικές κλούβες στα γραφεία τους.

Η μαζικότητα της αυριανής 24ωρης απεργίας που οργανώνουμε οι εργαζόμενοι με τα σωματεία μας, θα διασφαλίσει ότι  όσα ανακοίνωσε η εταιρεία θα γίνουν πράξη!!!

Θα στείλει μήνυμα ότι η EFOOD, συνολικά οι εργοδότες, η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί τους δεν έχουν ξεμπερδέψει και δε θα ξεμπερδέψουν με τους εργαζόμενους διανομείς και τα σωματεία τους.

Ο νόμος Χατζηδάκη θα μείνει στα χαρτιά. Θα συνεχίσουμε μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματά μας. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΔΙΑΝΟΜΕΩΝ ΤΗΣ EFOOD ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. Είναι μονόδρομος για όλη την εργατική τάξη.

ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 11 π.μ. ΣΤΟ ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ!!!

Share.

Comments are closed.