Συνδικάτο Επισιτισμού – Τουρισμού : Στων εργατών τις πλάτες χτίζετε καριέρες, έξω τώρα οι εργατοπατέρες

image_pdfimage_print

Καταγγέλλουμε στους εργαζόμενους όλου του κλάδου το βρώμικο ρόλο της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, που συνεχώς φροντίζει να αποδεικνύει ότι στέκεται στο πλευρό των μεγαλοεργοδοτών και των συμφερόντων τους και ενάντια στους εργαζόμενους, στα συνδικάτα και τους αγώνες τους.

Στην πρόσφατη συνάντηση τους με την Υπουργό Προστασίας του Πολίτη έφτασαν να ζητάνε τη συνδρομή των ΜΑΤ, της αστυνομίας και του «συνδικαλιστικού της ασφάλειας», θυμίζοντας άλλες εποχές, για να διατηρήσουν τα «προνόμια» και τις καρέκλες τους μέσα στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Δεν φτάνει που βάζουν εμπόδια στην οργάνωση των εργαζομένων. Δεν φτάνει που λειτουργούν απεργοσπαστικά και σε γραμμή μόνιμης υπονόμευσης των αγώνων της εργατικής τάξης, σε αγαστή συνεργασία με διευθυντές και προϊστάμενους τρομοκρατούν και εκβιάζουν εργαζόμενους προκειμένου να διαμορφώσουν συσχετισμούς που υπηρετούν τα συμφέροντα της εργοδοσίας. Θέλουν και τη συνδρομή των κατασταλτικών μηχανισμών για να αντιμετωπίσουν τους εργάτες.

Αυτό που τους απασχολεί είναι να ελέγξουν τους συσχετισμούς με νόθους αντιπροσώπους σε μια σειρά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και σωματεία που πλειοψηφούν σε όλη την Ελλάδα.

Για το ταξικό κίνημα τα συνέδρια των συνδικαλιστικών οργανώσεων δεν είναι ούτε για τις «καρέκλες», ούτε για τουρισμό. Είναι για τον προσανατολισμό, τον ρόλο τους και τη γραμμή τους. Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.

Όσο και να προσπαθούν να κρυφτούν θα τους ξεσκεπάζουμε κι αυτούς και τις βρωμιές τους.

Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Comments are closed.