Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Αττικής : Καταγγελία για την βάρβαρη επίθεση της αστυνομίας εναντίον μελών του Συνδικάτου στα Σεπόλια

image_pdfimage_print

Η Κεντρική Διοίκηση του Συνδικάτου καταγγέλλει την απαράδεκτη επίθεση της αστυνομίας και τις αναίτιες συλλήψεις, στην περιοχή των Σεπολίων, με το πέρας των διαδηλώσεων για την ημέρα του Πολυτεχνείου. Οι συνάδελφοι Ο.Κ και Ν.Κ , μέλη του Συνδικάτου ,  δέχτηκαν απρόκλητη και εξαιρετικά  βίαιη επίθεση δεκάδων ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ  μπροστά στο σπίτι του πρώτου. Οι γονείς του συναδέλφου καθώς και η αδερφή του, που διαμαρτυρήθηκαν και επιχείρησαν να τον προστατεύσουν, έγιναν επίσης στόχος της μανίας της αστυνομίας και ξυλοκοπήθηκαν άγρια.

Ταυτόχρονα έγινε σύλληψη και του πατέρα του συναδέλφου ο οποίος  χτυπήθηκε επίσης άσχημα με αποτέλεσμα να υποστεί καρδιακό επεισόδιο και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στον Ευαγγελισμό.  Οι συνάδελφοι και οι συγγενείς, αφέθησαν ελεύθεροι αφού πρώτα τους ασκήθηκαν ποινικές διώξεις.

Με το περιστατικό αυτό να προστίθεται στην απρόκλητη επίθεση στη συγκέντρωση των συνδικάτων στα προπύλαια, επιβεβαιώνεται ότι στόχος της κυβέρνησης ήταν το περιεχόμενο των αιτημάτων και των συνθημάτων της κινητοποίησης, η επιβολή της σιωπής μπροστά στα νέα αντεργατικά νομοσχέδια που θα επιβάλλουν δουλειά για 10ωρες την ημέρα , απαγόρευση της απεργίας και των διαδηλώσεων.

Απαιτούμε να ανακληθούν όλες οι ποινικές διώξεις εναντίον των συναδέλφων και των συγγενών τους .  Η τρομοκρατία δε θα περάσει, ο αγώνας για την διασφάλιση της υγείας και των δικαιωμάτων μας συνεχίζεται.

Όλοι στην 24ωρη απεργία στις 26 Νοέμβρη!

Comments are closed.