Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ν. Αττικής : Δίνουμε νέο αγωνιστικό ραντεβού την Πέμπτη 4 Ιουνίου στις 4 το απόγευμα στο Υπουργείο Εργασίας

image_pdfimage_print

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των εκατοντάδων εργαζομένων στον Τουρισμό – Επισιτισμό στο σημερινό συλλαλητήριο στην Αθήνα καθώς και των δεκάδων επιχειρησιακών σωματείων που συμμετείχαν με αποφάσεις Διοικητικών Συμβουλίων και Γενικών Συνελεύσεων αλλά και όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που στηρίζουν τον δίκαιο αγώνα μας.

Μετά την κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σύσκεψη των εκπροσώπων των επιχειρησιακών σωματείων και των φορέων που συμμετείχαν στην συγκέντρωση, στο ΕΚΑ, όπου αποφασίστηκε, η κλιμάκωση του αγώνα με την συγκέντρωση την Πέμπτη 4/6 στις 16:00 στο Υπουργείο Εργασίας, με βασικά αιτήματα, την διασφάλιση του εισοδήματος όλων των εργαζομένων του κλάδου, την επιδότηση των ανέργων χωρίς προϋποθέσεις για όλους, την παύση σε λογαριασμούς ΔΕΗ, νερό, τηλέφωνο, σε δόσεις δανείων σε τράπεζες κ.λ.π.

Χαιρετίζουμε τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του κλάδου σε πολλές περιοχές της χώρας.

 Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση που ενώ για τους ξενοδόχους οι πόρτες του υπουργείου είναι πάντα ανοιχτές τους εργαζόμενους για ακόμη μια φορά τους υποδέχτηκαν αστυνομικές δυνάμεις με χρήση χημικών.

Η μαχητική και ανυποχώρητη στάση των εργαζομένωναπέδειξε ότι η καταστολή δεν τους τρομοκρατεί.

Κατάφεραν να ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ τη δέσμευση του υπουργείου εργασίας ώστε να διασφαλιστεί η επαναπρόσληψη ΟΛΩΝ των εποχικών εργαζόμενων του κλάδου και η ένταξή τους στον μηχανισμό στήριξης.Συνεχίζουμε τον αγώνα γιανα καλυφθεί συνολικά το εισόδημα των εργαζομένων από το κράτος και την εργοδοσία.

Κάναμε ένα βήμα, συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις για να δικαιωθούν ΟΛΑ τα αιτήματά μας.

ΕΔΩ – ΕΔΩ Μ’ΑΓΩΝΑ ΤΑΞΙΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ!

Comments are closed.