Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού – Για την ποινική δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη δίωξη του αγωνιστή συνδικαλιστή, ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βαλσάμου Συρίγου, με την αιτιολογία ότι πρωτοστάτησε σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας πριν από τρία χρόνια. Με αισχρό και συκοφαντικό τρόπο, φορτώνοντας του το μισό ποινικό κώδικα, τον σέρνουν σε δίκη για δήθεν βιαιοπραγίες εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, θέλοντας έτσι να τρομοκρατήσουν τις πρωτοπόρες λαϊκές δυνάμεις που αντιστέκονται σε αυτό το αίσχος, με δεδομένο μάλιστα ότι εντός των προσεχών εβδομάδων βγαίνουν στο σφυρί χιλιάδες λαϊκές κατοικίες, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί η σημερινή κυβέρνηση.

Είναι γελασμένοι βέβαια. Το εργατικό λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί ούτε να βάλει φρένο από τέτοιες πρακτικές εναντίον του. Ίσα ίσα,  πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, θα βγει μπροστά για να  υπερασπίσει κάθε λαϊκό άνθρωπο από το να του πάρουν το σπίτι που μάλιστα το έχει πληρώσει 2 και 3 φορές.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η δίωξη και δηλώνουμε ότι μπροστά στην απεργία στις 9 του Νοέμβρη θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό, η εργατική τάξη να σηκωθεί ένα μπόι πιο ψηλά για να τσακίσει με τον αγώνα της και αυτές τις πρακτικές.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Περισσότερα

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η άνοδος της ΔΑΣ στο 38ο Συνέδριο της ΑΔΕΔΥ

Στο 38o συνέδριο της ΑΔΕΔΥ, όπου εκφράστηκαν με την ψήφο τους  περίπου 240.000 δημόσιοι...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας το Σαββάτο 3 Δεκέμβρη

Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας συνεδρίασε το Σάββατο 03/12/2022 και αποφάσισε τα εξής: Τη...

Σωματεία Ν. Αττικής: 8 Γενάρη θεατρική παράσταση για τα παιδιά μας ” Ο θησαυρός της Βαγίας”

Ευχόμαστε σε όλους τους συναδέλφους, τις οικογένειες τους και φυσικά τα παιδιά τους χρόνια...