Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού – Για την ποινική δίωξη του ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Αττικής καταγγέλλει την απαράδεκτη δίωξη του αγωνιστή συνδικαλιστή, ΓΓ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Βαλσάμου Συρίγου, με την αιτιολογία ότι πρωτοστάτησε σε κινητοποίηση ενάντια σε πλειστηριασμό λαϊκής κατοικίας πριν από τρία χρόνια. Με αισχρό και συκοφαντικό τρόπο, φορτώνοντας του το μισό ποινικό κώδικα, τον σέρνουν σε δίκη για δήθεν βιαιοπραγίες εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, θέλοντας έτσι να τρομοκρατήσουν τις πρωτοπόρες λαϊκές δυνάμεις που αντιστέκονται σε αυτό το αίσχος, με δεδομένο μάλιστα ότι εντός των προσεχών εβδομάδων βγαίνουν στο σφυρί χιλιάδες λαϊκές κατοικίες, μέσω των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θεσμοθέτησε η προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και διατηρεί η σημερινή κυβέρνηση.

Είναι γελασμένοι βέβαια. Το εργατικό λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να τρομοκρατηθεί ούτε να βάλει φρένο από τέτοιες πρακτικές εναντίον του. Ίσα ίσα,  πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά, θα βγει μπροστά για να  υπερασπίσει κάθε λαϊκό άνθρωπο από το να του πάρουν το σπίτι που μάλιστα το έχει πληρώσει 2 και 3 φορές.

Απαιτούμε εδώ και τώρα να σταματήσει η δίωξη και δηλώνουμε ότι μπροστά στην απεργία στις 9 του Νοέμβρη θα δώσουμε όλο μας τον εαυτό, η εργατική τάξη να σηκωθεί ένα μπόι πιο ψηλά για να τσακίσει με τον αγώνα της και αυτές τις πρακτικές.

Η τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Περισσότερα

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο υπ.Παιδείας για την κάλυψη των κένων στα σχολεία(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε χθές στο υπ.Παιδείας από σωματεία εκπαιδευτικών με κύριο αίτημα την κάλυψη των...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Άλλο ένα βήμα στην υποχρηματοδότηση και εμπορευματοποίηση των σχολείων

Νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών για κατάργηση Σχολικών Επιτροπών και Δημοτικών Επιτροπών Παιδείας (ΔΕΠ) Άλλο ένα...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 4/10/2023, στις 12:30, στο Υπουργείο Οικονομικών Οι...