Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής: Αλληλεγγύη του στον λαό της Σρι Λάνκα

Δημοσιεύτηκε στις

Το Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Σρι Λάνκα που εδώ και μήνες αγωνίζεται για μια ζωή με αξιοπρέπεια, καθώς βρίσκεται αντιμέτωπος με έντονες ελλείψεις τροφίμων και καυσίμων, παρατεταμένων διακοπών ρεύματος και πληθωρισμού, ως αποτέλεσμα της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης.

Η κυβέρνηση της Σρι Λάνκα απέναντι στις μαζικές λαϊκές κινητοποιήσεις, στον δίκαιο αγώνα του λάου απαντάει με βία και καταστολή, συλλαμβάνοντας αγωνιστές, στελέχη συνδικάτων μεταξύ των οποίων και τον Τζανάκα Αντικάρι, πρόεδρο της παγκόσμιας κλαδικής οργάνωσης του τουρισμού (Hotour) και μέλος του προεδρικού συμβουλίου της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (WFTU).

Καταγγέλλουμε την στάση της κυβέρνησης της Σρι Λάνκα και απαιτούμε την άμεση απελευθέρωση όλων των αγωνιστών.

Περισσότερα

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου ΠΕΙΡΑΙΑ “ΜΕΤΑΞΑ”: Για την κυβερνητική φιέστα

Για την κυβερνητική φιέστα  Άλλη μια φιέστα, παρουσία μάλιστα του πρωθυπουργού, έστησε η διοίκηση, με...

Σωματείο Καθαριστριών Αθήνας: Κοροϊδία χωρίς τέλος ΜΑΠ ανύπαρκτα, 3ετίες θαμμένες και δικαιολογίες της ντροπής στο Δήμο  Χαλανδρίου

Στη χθεσινή παρέμβαση του Σωματείου Σχολικών Καθαριστριών/ών Αθήνας στον Δήμο Χαλανδρίου, μαζί με συναδέλφισσες...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή

Το Σάββατο 4/4 ξεκινάει η Πανελλαδική Σύσκεψη του Π.Α.ΜΕ. στην Καισαριανή Με συμμετοχή ρεκόρ μέχρι...