Συνδικάτα Εύβοιας: παρέδωσαν στις επιτροπές αγώνα πυρόπληκτων τη δεύτερη δόση βοήθειας

Δημοσιεύτηκε στις

Η ανταπόκριση των εργαζομένων της Εύβοιας αλλά και από όλη την Ελλάδα στο κάλεσμα για έκφραση αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους της Βόρειας Εύβοιας είναι πραγματικά συγκινητικό. Ανάμεσα σε αυτούς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας ήταν και πρόσφυγες – μετανάστες από τη δομή της Ριτσώνας που δήλωσαν ότι στέκονται στο πλευρό του λαού της Βόρειας Εύβοιας με όποιον τρόπο μπορούν.

Τα σωματεία μας παρέδωσαν στις επιτροπές αγώνα πυρόπληκτων τη δεύτερη δόση των ειδών που συγκεντρώνονται στο Εργατικό Κέντρο Χαλκίδας. Συνεχίζουμε!

Ταυτόχρονα δίνουμε το παρόν στο συλλαλητήριο στο οποίο καλούν το Σωματείο Ρητινοκαλλιεργητών – Δασεργατών Εύβοιας, ο Αγροτικός Σύλλογος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας και οι Επιτροπές Αγώνα Πυρόπληκτων, το Σάββατο 21 Αυγούστου, στις 7μμ στο κόμβο της Στροφυλιάς. Λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το Βούρκο στις 5μμ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6996903941.

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΠΟΤΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Περισσότερα

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Με αγώνα θα υπερασπιστούμε τη ζωή μας. 24ωρη απεργία στο έργο του Ελληνικού 14 Ιούλη

ΟΙ ΧΩΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΝΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ 24ΩΡΗ...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Καταγγέλλουμε την καταστολή και τη βία των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον φοιτητών και εργαζομένων

Η κυβέρνηση καταφεύγει στην αστυνομική βία και καταστολή, στο ξυλοφόρτωμα φοιτητών και εργαζομένων για...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Ακόμη ένας οικοδόμος έχασε τη ζωή του

Η Ομοσπονδία Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ελλάδας, καταγγέλλει το νέο έγκλημα με νεκρό έναν...