Σύνδεσμος Υπαλλ. Εμπορικών Καταστημάτων και Ιδιωτ. Επιχ. Πειραιά: 4 χρόνια τώρα, δεν πέρασαν οι απολύσεις στη ΛΑΡΚΟ!

Δημοσιεύτηκε στις

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας και φέρνει αποτελέσματα! Με το μεγαλειώδη αγώνας των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και την αλληλεγγύη της εργατικής τάξης, 4 χρόνια τώρα, δεν πέρασαν οι απολύσεις!

Συμμετέχουμε στην 4ωρη Παμπειραϊκή στάση εργασίας που εξήγγειλε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά, την Πέμπτη 20 Ιουνίου, από τις 11πμ έως τις 3μμ, με αίτημα να αποσύρει η Κυβέρνηση την κατάπτυστη τροπολογία που βάζει λουκέτο στη ΛΑΡΚΟ, πετάει εκατοντάδες εργαζόμενους στην ανεργία και οδηγεί στο μαρασμό μεγάλες περιοχές πέντε νομών, με σκοπό την εκποίηση της περιουσίας της επιχείρησης.

Πρόκειται για ένα έγκλημα για όλο τον λαό της χώρας μας, αφού η κυβέρνηση προωθεί σχέδια απαξίωσης και εγκατάλειψης μιας κορυφαίας παραγωγικής δυνατότητας της χώρας, στο βωμό των κερδών των επενδυτών! Αντί να εκσυγχρονίσουν τη ΛΑΡΚΟ, να την αναπτύξουν και να ανοίξουν χιλιάδες θέσεις εργασίας, δίνουν στους επενδυτές τον ορυκτό πλούτο αξίας μεγαλύτερης των 20 δισεκατομμυρίων ευρώ για μόλις 6 εκατ., την κλείνουν ενώ είναι η μοναδική βιομηχανία παραγωγής σιδηρονικελίου στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν θα περάσουν τα εγκληματικά σχέδια της Κυβέρνησης! Να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ με βάση τις προτάσεις των σωματείων.

Η Αλληλεγγύη το όπλο μας, Η Οργάνωση η δύναμή μας

 Όλοι στην συγκέντρωση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ, την Πέμπτη 20 Ιούνη και ώρα 12:00 το μεσημέρι, στο Σύνταγμα

Περισσότερα

Απάντηση της ΔΑΣ στην ηγεσία του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Δε θα σταθούμε ιδιαίτερα στο γνωστό πια ύφος και επίπεδο αντιπαράθεσης στο οποίο μας...

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά για το τραγικό θάνατο εργάτη σε κατάστημα δομικών υλικών στον Πειραιά

Για άλλη μια φορά θρηνούμε ένα νεκρό συνάδελφό μας, 50 χρόνων, που δούλευε σε...

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής:Κατάθεση στεφάνων στο μνημείο στην ΠΥΡΚΑΛ(ΦΩΤΟ)

Σε κατάθεση στεφάνου στη μνήμη στη μνήμη των μαχητών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, εργατών και κατοίκων...