Σύνδεσμος Υπαλ/λων Εμπορικών Καταστημάτων & Ιδιωτικών Επιχειρ. Πειραιά: Καταγγέλλουμε και καταδικάζουμε την προσπάθεια δίωξης, ενάντια στο Σωματείο της ΠΕΝΕΝ!

Δημοσιεύτηκε στις

Σε μια προσπάθεια τρομοκράτησης, των εργαζομένων και του εργατικού κινήματος, η εισαγγελία Πειραιά άσκησε δίωξη στο Ναυτεργατικό Σωματείο ΠΕΝΕΝ και στον πρόεδρό της, για παρεμπόδιση στην εκτέλεση δρομολογίων πλοίων κατά τη μέρα απεργίας, στις 10/06/2021. Μια απεργία στην οποία, συμμετείχαν όλες οι τριτοβάθμιες οργανώσεις, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, καθώς και τα 13 Ναυτεργατικά Σωματεία.

Πως μπορεί να παρεμποδιστεί η εκτέλεση δρομολογίων, αλήθεια, όταν δεν υπάρχει επιβάτης να επιβιβαστεί για να ταξιδέψει, όταν τα πληρώματα των πλοίων, συμμετέχουν καθολικά στην απεργία. Ακριβώς όπως στις 10/06.

Το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα δεν τρομοκρατείται, από τις μεθοδεύσεις των εφοπλιστών, των βιομηχάνων έχοντας τη στήριξη όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων και της σημερινής, οι οποίες αποδείκνυαν πάντα με κάθε τρόπο, ότι μόνο τα συμφέροντα των εργαζόμενων δεν υπηρετούν.

Απαιτούμε να σταματήσει τώρα, κάθε δίωξη ενάντια στο Ναυτεργατικό Σωματείο ΠΕΝΕΝ και στον πρόεδρό της.

Περισσότερα

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λιβαδειάς: Κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο στη ΔΕΘ στις 5 Σεπτέμβρη

ΌΛΕΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΔΕΘ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 05/09! Με ανεβασμένους ρυθμούς  προετοιμάζουμε τη...

Σωματείο Εργαζομένων στο Έργο του Ελληνικού: Να παρθούν ολα τα μέτρα για την θερμική καταπόνηση των εργαζομένων

ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Οι επιπτώσεις της έκθεσης των...

ΕΚ Σάμου – Σωματεία και Φορείς: Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο την Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη

Όλοι και όλες στο Πανσαμιακό – Παλλαϊκό Συλλαλητήριο Παρασκευή 4 Σεπτέμβρη στις 7 το απόγευμα...