Σύνδεσμος Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων Αθήνας : Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου και τα Μέλη του, εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τους εργαζόμενους στα Πετρέλαια Καβάλας που αγωνίζονται για το δικαίωμα στη δουλειά.

Καταγγέλλει την εργοδοσία της «Energean» που αξιοποιώντας τον απεργοκτόνο και αντισυνδικαλιστικό νόμο Χατζηδάκη, όπως και όλους τους συναφείς νόμους των προηγούμενων Κυβερνήσεων προχώρησε ακόμα και στην απόλυση ολόκληρου του Διοικητικού Συμβουλίου με βία και καταστολή.

Η προκλητική αυτή ενέργεια στοχεύει στο τσάκισμα των Συνδικαλιστικών Οργάνων, στο τσάκισμα της Οργανωμένης Πάλης και στην ποινικοποίηση του αγώνα.

Η επίθεση αυτή δεν αφορά μόνο στους εργαζόμενους στην «Energean» και το Συνδικαλιστικό τους Όργανο.

Είναι οργανωμένο σχέδιο για να τελειώσουν Κυβέρνηση και εργοδοσία μια και καλή με τη συνδικαλιστική Οργάνωση και δράση. Η εργοδοσία δεν θέλει εμπόδια στα σχέδιά της. Για να εξασφαλίσει ακόμα πιο φτηνή Εργατική Δύναμη για την αύξηση της κερδοφορίας της, απαιτείται διάλυση του Σωματείου και συνθήκες Μεσαίωνα για τους εργαζόμενους.

Συνάδελφοι, αγωνιζόμενοι εργαζόμενοι δεν είστε μόνοι σας.

Οι συνταξιούχοι και πείρα και θέληση διαθέτουν.

Γνωρίζουν πολύ καλά τα αποτελέσματα του μαχητικού διεκδικητικού αγώνα.

Τον δρόμο έδειξαν οι εργαζόμενοι στην COSCOκαι στην e-food.

Τον δρόμο δείχνουν οι υγειονομικοί, οι εκπαιδευτικοί, τα αγωνιζόμενα παιδιά μας για το δικαίωμα στη μόρφωση.

Είμαστε στο πλευρό σας στον αγώνα για μια ζωή με δικαιώματα.

Κάτω τα χέρια από τα Σωματεία μας!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...