Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Παγκρήτιο Συλλαλητήριο 12 Νοέμβρη αλληλεγγύης στο Λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Χανίων συμμετέχει και καλεί τα μέλη του, στην σύσκεψη που διοργανώνει η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Εργατικό Κέντρο Χανίων, με θέμα τον πόλεμο στο Ισραήλ και την διοργάνωση παγκρήτιου συλλαλητηρίου την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Είμαστε δίπλα στο παλαιστινιακό λαό και υψώνουμε την φωνή μας ώστε να τερματιστεί εδώ και τώρα η σφαγή στην Γάζα.

Κυβερνήσεις, αστικά κόμματα, ΜΜΕ, τρολ του ίντερνετ, μηχανισμοί πρεσβειών κ.ά. έχουν προχωρήσει σε έναν τεράστιο πόλεμο προπαγάνδας και αντιστροφής της πραγματικότητας, για να δικαιολογήσουν τα διαχρονικά ισραηλινά εγκλήματα. Όλοι αυτοί στήριζαν και στηρίζουν ένα κράτος-δολοφόνο, που έστελνε στη φυλακή μικρά παιδιά και σήμερα βομβαρδίζει, ισοπεδώνει, δολοφονεί αδιακρίτως μια ολόκληρη χώρα, έναν ολόκληρο λαό!

Απαιτούμε :

  • Καμία εμπλοκή της χώρας στα αμερικανοΝΑΤΟϊκά σχέδια, στη σφαγή των Παλαιστινίων από το Ισραήλ.
  • Καμιά διευκόλυνση στις ΗΠΑ και το Ισραήλ και να κλείσει η βάση της Σούδας που χρησιμοποιείται για τον ανεφοδιασμό των βομβαρδισμών στη Γάζα προκειμένου να αιματοκυλούν τον Παλαιστινιακό λαό.
  • Να σταματήσει κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.
  • Τώρα αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους.

Είμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη των λαών, για να ζουν οι λαοί αδελφωμένοι. Με τερματισμό της Ισραηλινής κατοχής, Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του ’67, με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Με επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ. Με άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.

 

 

Περισσότερα

Δήλωση καταδίκης της ΠΣΟ για τη νέα ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Βενεζουέλα

Οι Ηνωμένες Πολιτείες εντείνουν την επιθετικότητά τους ενάντια στον κυρίαρχο λαό της Βενεζουέλας. Μετά...

Συνδικάτο Καθαριστριών Καθαριστών Ν. Αττικής: Απαιτούμε να ανακληθεί άμεσα η ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο Μ. Παπαγεωργίου

Το συνδικάτο καθαριστριών Αττικής και περιχώρων καταδικάζει απερίφραστα την ποινή που επιβλήθηκε στο φαντάρο...

Ε’ ΕΛΜΕ Αν. Αττικής: Αλληλεγγύη στους φαντάρους που αγωνίζονται

Το ΔΣ της Ε΄ΕΛΜΕ Ανατολικής Αττικής εκφράζει την αλληλεγγύη της στον στρατιώτη Μάνο Παπαγεωργίου,...