Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χανίων: Δεν έχουν θέση εδώ οι φονιάδες των λαών! Κινητοποίηση 28 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλ. της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Δημοσιεύτηκε στις

Δεν έχουν θέση εδώ οι φονιάδες των λαών!

Αυξημένα μέτρα προτίθεται να πάρει η Αστυνομία ώστε να αποτρέψει τα απαράδεκτα  φαινόμενα που έκαναν μέλη του πληρώματος  του αμερικανοΝΑΤΟικού αεροπλανοφόρου “USS Gerald Ford” πριν λίγες  μέρες που ήρθαν στον τόπο μας για αναψυχή.Το ίδιο αεροπλανοφόρο κατέφθασε την Τρίτη το πρωί.

Έχουν μετατρέψει την χώρα σε ορμητήριο πολέμου για το μακέλεμα άλλων λαών και ιδιαίτερα τον τόπο μας, σε ένα μόνιμο σημείο στάθμευσης και αναψυχής του ΝΑΤΟικού στόλου.

Εκφράζουμε την αγανάκτηση μας και την αντίθεση μας. Η απόλυτη ασυδοσία  των αμερικανικών νατοϊκών πληρωμάτων που μπορούν να έχουν στις οποιεσδήποτε συμπεριφορές τους, βαραίνει με τεράστια ευθύνη την κυβέρνηση καθώς και όλες τις προηγούμενες, με τις δεσμεύσεις τους απέναντι στους ΝΑΤΟικούς “συμμάχους”.

Η εμπλοκή της χώρας μας σε δύο πολέμους στο πλευρό των ΝΑΤΟικών μετατρέπει το λιμάνι της Σούδας και την πόλη των Χανίων σε μαγνήτη κινδύνων και στόχο αντιποίνων από τους ανταγωνιστές των ΗΠΑ.

Στεκόμαστε στο πλευρό των Παλαιστινίων, απαιτώντας να κλείσει η βάση της Σούδας, να απεμπλακεί η χώρα μας από το μακελειό που συντελείται στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη.

Όλοι κ όλες  την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς Χανίων

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...