Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Οικοδόμων Χανίων: 27 Μάρτη σύσκεψη για τα επόμενα βήματα της αγωνιστικής δράσης

Δημοσιεύτηκε στις

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία και τους φορείς του νομού μας   την Δευτέρα 27 Μάρτη στις 18:30μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων με θέμα τα επόμενα βήματα της αγωνιστικής δράσης, μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις των τελευταίων βδομάδων.

Η σύσκεψη γίνεται στο φόντο των πολύ μαζικών κινητοποιήσεων και των δύο μαζικών απεργιών, με τις οποίες ο λαός και η νεολαία διαδηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε το έγκλημα στα Τέμπη να ξεχαστεί και διεκδικούμε να μη συγκαλυφθούν οι αιτίες του, με τα για αυτό και θέτουμε επί τάπητος την ανάγκη οργάνωσης και αγώνα ενάντια στην πολιτική που αντιμετωπίζει τις λαϊκές ανάγκες ως κόστος, η οποία θυσιάζει την ανθρώπινη ζωή στον βωμό του επιχειρηματικού κέρδους.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία των Χανιών, κάθε εργαζόμενο, κάθε φοιτητή, μαθητή, τους φορείς της πόλης να συμμετάσχουν στη συζήτηση για τα συμπεράσματα από τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις και για τον συντονισμό του αγώνα.

ΔΕΥΤΕΡΑ 27/03 , 18:30M.M.

ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑ!!

 

Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Χανίων

Σύνδεσμος Ιδ. Υπαλλήλων Ν. Χανίων

Περισσότερα

Κλαδικό Σωματείο Εργαζ. στην Ιδιωτική Υγεία & Πρόνοια Ν.Αχαΐας: Όχι άλλο αίμα για τα κέρδη των αφεντικών

Το Κλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία & Πρόνοια Ν.Αχαΐας καταγγέλλει ένα ακόμα εργοδοτικό...

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Για τον νεκρό εργάτη στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη του Περάματος

ΌΧΙ ΑΛΛΑ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΌΧΙ ΑΛΛΟ ΑΙΜΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ  Συναδελφισσες και συνάδελφοι, Το...

Σωματείο Εργαζομένων NEXI (πρώην First Data): Συμμετέχουμε στην εκδήλωση για τις ΣΣΕ του Σωματείου εργαζομένων Netcompany Intrasoft

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Την Τετάρτη 31/05 συμμετέχουμε στην εκδήλωση του σωματείου εργαζομένων Netcompany Intrasoft για τις...