Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας: 4 Δεκέμβρη στις 8.45πμ, κινητοποίηση στην PEOPLECERT ενάντια στις απολύσεις!

Δημοσιεύτηκε στις

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ PEOPLECERT

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 8:45ΠΜ

(Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσματζόγλου)

Η πολυεθνική PEOPLECERT, θέλοντας να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου ενόψει νέας επίθεσης στα δικαιώματα των εργαζομένων με πάγωμα μισθών, εντατικοποίησης, απολύσεων και ύστερα από το κλίμα τρομοκρατίας μέσω «ατομικών συμβουλών» και αρνητικών «αξιολογήσεων», προχώρησε σε μια πρωτοφανή κίνηση εμπόδισης της συνδικαλιστικής δράσης και τρομοκράτησης των εργαζομένων. Την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη, μέρα εκλογών του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας, η εταιρεία προχώρησε σε μαζικές απολύσεις εργαζομένων που είναι μέλη του σωματείου, εκ των οποίων οι 3 είναι υποψήφιοι στις εκλογές του σωματείου για το Διοικητικό Συμβούλιο και έχουν αναπτύξει συνδικαλιστική δράση!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Το σχέδιο τρομοκράτησης των εργαζομένων και παρεμπόδισης των εκλογών του Σωματείου είχε φανεί ξεκάθαρα όταν το σωματείο μας ξεκίνησε να ενημερώνει για την διενέργεια των εκλογών και τοποθέτηση κάλπης για την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη δίπλα στα γραφεία της εταιρείας. Σε μια κίνηση πανικού ώστε να εμποδίσει την συμμετοχή των εργαζομένων η PEOPLECERT την Πέμπτη, 30 Νοέμβρη, λίγη ώρα πριν το σχόλασμα ενημέρωσε το σύνολο των εργαζομένων να μην έρθουν για δουλειά στα γραφεία την Παρασκευή 1 Δεκέμβρη αλλά να εργαστούν ΟΛΟΙ από το σπίτι.

Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας από την πρώτη στιγμή απάντησε στις απαράδεκτες συνδικαλιστικές διώξεις και απολύσεις. Βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων και με όλα τα μέσα θα διεκδικήσει την επιστροφή τους στην εργασία τους. Δεν θα επιτρέψουμε την δίωξη των εργαζομένων για συμμετοχή στο συνδικάτο τους!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!

ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΤIΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ!

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού: Ανακοίνωση – Υπόμνημα για τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων σε συνθήκες καύσωνα

Ακόμη μια σεζόν στην οποία οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τα ξενοδοχεία πληρώνουν με...

Επιτροπή Σωματείων – Μαζικών Φορέων Ν. Ιωνίας ενάντια στους πλειστηριασμούς: Ένα ακόμη σπίτι φτωχού ανθρώπου σώθηκε

Ένα ακόμη σπίτι φτωχού ανθρώπου στην Ν. Ιωνία σώθηκε από τα χέρια των «κορακιών»! Μετά...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Κ. Μακεδονίας: Νέο εργατικό ατύχημα στην εταιρεία Condito

ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΤΟΣ- ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΩΡΑ Ακόμη ένας εργαζόμενος...