Συνάντηση του ΠΑΜΕ με τον Πρέσβη της Παλαιστίνης στην Ελλάδα

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επισκέφτηκε την Πρεσβεία της Παλαιστίνης στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση του κ. Πρέσβη Μαρουάν Τουμπάσι.

Στη συνάντηση ο Πρέσβης της Παλαιστίνης ευχαρίστησε το ΠΑΜΕ για την συνεχή του δράση και σταθερή αλληλεγγύη προς τον παλαιστινιακό λαό ενώ ενημέρωσε για τις εξελίξεις στην περιοχή καθώς και τις πρωτοβουλίες και δράσεις της παλαιστινιακής αρχής.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ σημείωσε τις σχέσεις φιλίας και αλληλεγγύης των εργαζομένων της Ελλάδας και της Παλαιστίνης και τον σταθερό αγώνα του ταξικού κινήματος της Ελλάδας και της ΠΣΟ για την δικαίωση του ηρωικού λαού της Παλαιστίνης να αποκτήσει το δικό του ανεξάρτητο κράτος στα σύνορα του ’67 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ επίσης καταδίκασε τις πρόσφατες τοποθετήσεις Υπουργών της Ελληνικής Κυβέρνησης εναντίον του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού, οι οποίες έρχονται σε αντίθεση με την δηλωμένη Αλληλεγγύη της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων της Ελλάδας προς τον λαό της Παλαιστίνης.

Περισσότερα

Συνέδριο Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων – Βήμα Κήρυξης της νέας Αντεργατικής Επίθεσης Εργοδοτών-Ευρωπαϊκής Ένωσης

https://youtu.be/a_K6jvkA-8I Την Παρασκευή 26 Μάη, ολοκληρώνεται στο Βερολίνο το Συνέδριο της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων-ΣΕΣ. Ένα...

Αλληλεγγύη στους εργάτες της Ιταλίας και στην Απεργία της 26 Μάη

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργάτες της Ιταλίας και το συνδικάτο  USB...

Συλλυπητήριo Μήνυμα στους Εργαζόμενους της Ιταλίας

Το ΠΑΜΕ εκφράζει τα συλλυπητήρια του στο συνδικάτο USB και όλους τους εργαζόμενους της...