Συνάντηση του ΠΑΜΕ με την Ομοσπονδία Εργαζομένων Μονακό

Δημοσιεύτηκε στις

dav

Την Δευτέρα, 22 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε συνάντηση του ΠΑΜΕ με την Ομοσπονδία Εργαζομένων του Μονακό (USM) στα γραφεία του ΠΑΜΕ.

Η αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Εργαζομένων του Μονακό, αποτελούμενη από τους Κριστόφ Γκλασέρ, Γενικό Γραμματέα και Ολιβιερ Γκαρντό, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα,  βρίσκεται στην Ελλάδα, ύστερα από πρόσκληση της ΠΣΟ.

Στη συνάντηση της USM  με το ΠΑΜΕ οι δυο οργανώσεις αντάλλαξαν πληροφορίες για την κατάσταση των εργαζομένων στις δυο χώρες και συζήτησαν για την ανάγκη να δυναμώσει ο κοινός αγώνας των εργαζομένων ενάντια στην αντεργατική επίθεση σε όλη την Ευρώπη.

Φωτο: https://www.flickr.com/photos/141955787@N05/albums/72157696838469070

 

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στους απεργούς των δημόσιων συγκοινωνιών της Ολλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη και χαιρετίζει τους εργαζόμενους...

Αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) χαιρετίζει τους χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας και...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων του Σικάγο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους 7.000 εργαζόμενους των...