Συνάντηση της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδας με το Συνδικάτο Petrol-Is Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 20 Φεβρουαρίου 2020 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, με επικεφαλής την πρόεδρο Γιώτα Ταβουλάρη, επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Συνδικάτου Πετρελαίου, Φαρμάκου και Χημικής Βιομηχανίας Petrol-Is της Τουρκίας.

Το πρωί έγινε συνάντηση με την ηγεσία του Petrol-Is όπου ανταλλάχθηκε πείρα και συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο του Φαρμάκου και τις πολυεθνικές. Το μεσημέρι επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της NOVARTIS στην Κωνσταντινούπολη και συνομίλησαν με το σωματείο εργαζομένων του εργοστάσιου.

Από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα των εργαζομένων και των δύο χωρών, οι κοινές αιτίες τους και η ανάγκη της φιλίας και της αλληλεγγύης  των εργαζομένων στους αγώνες τους για διεκδίκηση για μια καλύτερη ζωή.

 ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmLvsV8g

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...