Συνάντηση της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδας με το Συνδικάτο Petrol-Is Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 20 Φεβρουαρίου 2020 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, με επικεφαλής την πρόεδρο Γιώτα Ταβουλάρη, επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Συνδικάτου Πετρελαίου, Φαρμάκου και Χημικής Βιομηχανίας Petrol-Is της Τουρκίας.

Το πρωί έγινε συνάντηση με την ηγεσία του Petrol-Is όπου ανταλλάχθηκε πείρα και συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο του Φαρμάκου και τις πολυεθνικές. Το μεσημέρι επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της NOVARTIS στην Κωνσταντινούπολη και συνομίλησαν με το σωματείο εργαζομένων του εργοστάσιου.

Από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα των εργαζομένων και των δύο χωρών, οι κοινές αιτίες τους και η ανάγκη της φιλίας και της αλληλεγγύης  των εργαζομένων στους αγώνες τους για διεκδίκηση για μια καλύτερη ζωή.

 ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmLvsV8g

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ηλιούπολης: Αλληλεγγύη στον Λαό της Βενεζουέλας

Ως συνταξιούχοι ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την απρόκλητη επίθεση των Η.Π.Α. εναντίον του Λαού της Βενεζουέλας. Με θρασύτητα...

Συνδικάτο Τουριστικών – Επισιτιστικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης: Για τις αιτήσεις επαναπρόσληψης

Εργαζόμενη, εργαζόμενε στα Ξενοδοχεία  και τον τουρισμό Σε καλούμε να αξιοποιήσεις  το δικαίωμα κατάθεσης αίτησης...

Σωματείο Εργαζομένων ΕMFI (πρὼην ΕΒΓΑ): Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στην ΔΕΛΤΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου και οι εργαζόμενοι στην EMFI  εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας...