Συνάντηση της Ομοσπονδίας Φαρμάκου Ελλάδας με το Συνδικάτο Petrol-Is Τουρκίας

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 20 Φεβρουαρίου 2020 αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας, με επικεφαλής την πρόεδρο Γιώτα Ταβουλάρη, επισκέφτηκε την Κωνσταντινούπολη μετά από πρόσκληση του Συνδικάτου Πετρελαίου, Φαρμάκου και Χημικής Βιομηχανίας Petrol-Is της Τουρκίας.

Το πρωί έγινε συνάντηση με την ηγεσία του Petrol-Is όπου ανταλλάχθηκε πείρα και συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο κλάδο του Φαρμάκου και τις πολυεθνικές. Το μεσημέρι επισκέφτηκαν το εργοστάσιο της NOVARTIS στην Κωνσταντινούπολη και συνομίλησαν με το σωματείο εργαζομένων του εργοστάσιου.

Από την συζήτηση αναδείχθηκαν τα κοινά προβλήματα των εργαζομένων και των δύο χωρών, οι κοινές αιτίες τους και η ανάγκη της φιλίας και της αλληλεγγύης  των εργαζομένων στους αγώνες τους για διεκδίκηση για μια καλύτερη ζωή.

 ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmLvsV8g

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Περισσότερα

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Αγωνιστικό πρόγραμμα με αποκορύφωμα την πανελλαδική κινητοποίηση για την Ειδική Αγωγή, Σάββατο 23 Μάη

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ -  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το αναπηρικό και γονεϊκό κίνημα σε θέση μάχης. Δεν θα...

Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας: 19 Απρίλη Επίσκεψη στην Καισαριανή

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΕΦΚΑ Λακωνίας έχει προγραμματίσει σειρά Πρωτομαγιάτικων εκδηλώσεων, για τα...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: 19 Απρίλη επίσκεψη – ξενάγηση στο Σκοπευτήριο και στο Μουσείο της Καισαριανής

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας σε καλεί σε επίσκεψη – ξενάγηση στο Σκοπευτήριο και στο...