Συνάντηση της διορισμένης Διοίκησης της ΓΣΕΕ με τον Πρωθυπουργό

Δημοσιεύτηκε στις

Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση της διοίκησης της ΓΣΕΕ με τον πρωθυπουργό. Πρόκειται για μια διορισμένη διοίκηση, νόθα που το μόνο που έχει ως δικαίωμα είναι να κηρύξει το συνέδριο και γι΄ αυτό δεν έχει πει τίποτα.

Αποτελεί εύστοχα όπως την έχουν χαρακτηρίσει οι εργαζόμενοι συνδικαλιστική μαφία. Είναι αυτοί που έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους και την περίοδο της κρίσης στο σφαγιασμό των δικαιωμάτων των εργαζομένων. Γι΄ αυτό και αποτελούν συνομιλητές της προηγούμενης και της σημερινής κυβέρνησης. Συνέταιροι στην επίθεση ενάντια στους εργαζόμενους μαζί με τον ΣΕΒ, τους εφοπλιστές, τους τραπεζίτες.

Κάνουν κάθε προσπάθεια πίσω από κλειστές πόρτες να κρατηθούν στις παχυλά αμειβόμενες καρέκλες.

Καλούμε από τώρα όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις να πάρουν αγωνιστικές αποφάσεις ενάντια στο νομοσχέδιο που φέρνει η κυβέρνηση με στόχο να βάλει τα συνδικάτα στο γύψο.

Αυτό δεν πρέπει να περάσει!

Περισσότερα

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος – Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

Ο μακελάρης Ρούμπιο είναι ανεπιθύμητος - Χιλιάδες διαδηλωτές ενάντια στην εμπλοκή της Ελλάδας στους...
00:00:56

Συλλαλητήριο 6 Οκτωβρίου,19:30 στο Σύνταγμα – Ανεπιθύμητος ο υπ.Εξωτερικών των ΗΠΑ(SPOT)

Ο υπυργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρούμπιο, είναι ανεπιθύμητος! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτώβρη, στις 19:30,...

Η «Αγία Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπέρτολτ Μπρεχτ στην Αλεξανδρούπολη

Η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ «Θέατρο από Εργάτες για Εργάτες» ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη και...