Συνάντηση ΠΑΜΕ – Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας- CTC

Δημοσιεύτηκε στις

Την Δευτέρα, 14 Νοέμβρη, αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας αποτελούμενη από τους Ulises Guilarte de Nacimiento, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Συνδικάτων Κούβας (CTC) και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), και Ismael Drullet Pérez, μέλος της Γραμματείας της CTC, υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις, επισκέφτηκε το ΠΑΜΕ και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Γραμματείας.

Το ΠΑΜΕ μετέφερε την σταθερή αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας με τον λαό της Κούβας και την CTC στον αγώνα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ.

Ο ΓΓ της CTC Ulises Guilarte de Nacimiento μετέφερε τις ευχαριστίες των εργαζομένων και του λαού της Κούβας προς το ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Ελλάδας για την μεγάλη καμπάνια αλληλεγγύης με τον κουβανικό λαό και τους γιατρούς της Κούβας ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση και τις εξελίξεις τόσο στην Κούβα όσο και συνολικά στην Λατινική Αμερική.

ΠΑΜΕ και CTC εξέφρασαν την κοινή τους διάθεση για ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών και κοινών δράσεων, τόσο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας όσο και για την ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων αλληλεγγύης με τον αγώνα του λαού της Κούβας.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAfakH

 

Περισσότερα

Κινητοποιήσεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για όλο το λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες στην Αττική και σε άλλες πόλεις για δημόσια δωρεάν Υγεία για...

Δράσεις στην χθεσινή Διεθνή μέρα αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Παρεμβάσεις και δράσεις αλληλεγγύης με τον Παλαιστινιακό λαό πραγματοποίησαν χθες σωματεία, φοιτητικοί σύλλογοι και μαζικοί φορείς. Δείτε...

Όλοι στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκεμβρίου 7μ.μ στο Σύνταγμα

Απευθύνουμε κάλεσμα μαζικής συμμετοχής των εργαζομένων, των λαϊκών στρωμάτων στο συλλαλητήριο στις 15 Δεκέμβρη...