Συνάντηση ΠΑΜΕ – Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας- CTC

Δημοσιεύτηκε στις

Την Δευτέρα, 14 Νοέμβρη, αντιπροσωπεία της Κεντρικής Ένωσης Εργατών Κούβας αποτελούμενη από τους Ulises Guilarte de Nacimiento, Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Ένωσης Συνδικάτων Κούβας (CTC) και αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ), και Ismael Drullet Pérez, μέλος της Γραμματείας της CTC, υπεύθυνος για τις Διεθνείς Σχέσεις, επισκέφτηκε το ΠΑΜΕ και είχε συνάντηση με αντιπροσωπεία της Γραμματείας.

Το ΠΑΜΕ μετέφερε την σταθερή αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας με τον λαό της Κούβας και την CTC στον αγώνα ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και το δολοφονικό εμπάργκο των ΗΠΑ.

Ο ΓΓ της CTC Ulises Guilarte de Nacimiento μετέφερε τις ευχαριστίες των εργαζομένων και του λαού της Κούβας προς το ΠΑΜΕ και τους εργαζόμενους της Ελλάδας για την μεγάλη καμπάνια αλληλεγγύης με τον κουβανικό λαό και τους γιατρούς της Κούβας ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση και τις εξελίξεις τόσο στην Κούβα όσο και συνολικά στην Λατινική Αμερική.

ΠΑΜΕ και CTC εξέφρασαν την κοινή τους διάθεση για ανάπτυξη νέων πρωτοβουλιών και κοινών δράσεων, τόσο στα πλαίσια της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας όσο και για την ανάπτυξη συγκεκριμένων δράσεων αλληλεγγύης με τον αγώνα του λαού της Κούβας.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAfakH

 

Περισσότερα

Όλοι στη μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία της Γαλλίας στις 23 Μαρτίου 6.30μμ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ...

Δυναμώνουμε την Αλληλεγγύη-​Στο πλευρό των εργαζομένων της Γαλλίας

Αυτές τις ώρες στην Γαλλία πραγματοποιούνται τεράστιες, μαζικές, μαχητικές κινητοποιήσεις ενάντια στην προσπάθεια της...