Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου της ΠΣΟ για το Δικαίωμα στην Απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στην Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου της ΠΣΟ, την Τετάρτη 15 Φλεβάρη, που φιλοξενήθηκε από το Συνδικάτο LAB στο Μπιλμπάο της Χώρας των Βάσκων με θέμα την υπεράσπιση του Δικαιώματος στην Απεργία.

Συνδικάτα από χώρες της Ευρώπης και το Ισπανικό Κράτος μετέφεραν την πείρα τους από τους μεγάλους αγώνες τους τελευταίου διαστήματος και την επίθεση Εργοδοτών-ΕΕ-Κυβερνήσεων στο δικαίωμα των εργαζομένων στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση και στην Απεργία.

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της ΠΣΟ, EUROF WFTU χαιρέτισε τους αγώνες που συνεχίζονται σε πολλές χώρες, εξέφρασε την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ευρώπης και πρότεινε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση του Δικαιώματος στην Απεργία.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAsqka

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τα εκατομμύρια λαού και νεολαίας που πλημμύρισαν τους δρόμους της Γαλλίας στη χθεσινή μεγάλη απεργία

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους εργαζόμενους, τους μαθητές και τους φοιτητές της Γαλλίας, που χθες...

Για τη σημερινή συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΓΣΕΕ

Εδώ ο κόσμος καίγεται -στην κυριολεξία- από τους πολέμους και τη φτώχεια και η...

Καταγγελία της φασιστικής επίθεσης στην Πάτρα

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την οργανωμένη φασιστική επίθεση που σημειώθηκε την Τρίτη...