Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου της ΠΣΟ για το Δικαίωμα στην Απεργία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε στην Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Γραφείου της ΠΣΟ, την Τετάρτη 15 Φλεβάρη, που φιλοξενήθηκε από το Συνδικάτο LAB στο Μπιλμπάο της Χώρας των Βάσκων με θέμα την υπεράσπιση του Δικαιώματος στην Απεργία.

Συνδικάτα από χώρες της Ευρώπης και το Ισπανικό Κράτος μετέφεραν την πείρα τους από τους μεγάλους αγώνες τους τελευταίου διαστήματος και την επίθεση Εργοδοτών-ΕΕ-Κυβερνήσεων στο δικαίωμα των εργαζομένων στην συνδικαλιστική οργάνωση και δράση και στην Απεργία.

Το Ευρωπαϊκό Γραφείο της ΠΣΟ, EUROF WFTU χαιρέτισε τους αγώνες που συνεχίζονται σε πολλές χώρες, εξέφρασε την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ευρώπης και πρότεινε σειρά δράσεων και πρωτοβουλιών για την υπεράσπιση του Δικαιώματος στην Απεργία.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAsqka

Περισσότερα

Η θεατρική ομάδα και η Χορωδία του ΠΑΜΕ το Σάββατο 18 Οκτώβρη. ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Με  πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 18 Οκτώβρη 2025  η εκδήλωση με τη...

Πρόγραμμα εμφανίσεων χορωδίας και παραστάσεων της θεατρικής ομάδας του ΠΑΜΕ

Σάββατο 18 Οκτώβρη η Χορωδία του ΠΑΜΕ πλαισιώνει την εκδήλωση για την Τρίτη ηλικία...

Το πρόγραμμα της Παιδικής Ραδιοφωνικής Εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 18 Οκτώβρη

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 6μμ, έρχεται και νέο παραμύθι να προστεθεί στη συλλογή...