Συμβασιούχοι εργαζόμενοι καθαριότητας του Υπουργείου Οικονομικών: Νέα κινητοποίηση στις 23 Σεπτέμβρη 10.30π.μ. Υπ. Οικονομικών

0
image_pdfimage_print

Νέα κινητοποίηση των εργαζόμενων συμβασιούχων καθαριότητας του Υπουργείου Οικονομικών – ΑΑΔΕ   Πέμπτη 23 Σεπτέμβρη, 10:30πμ  στο Υπουργείο Οικονομικών(Νίκης 9).

Οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι καθαριότητας του Υπουργείου Οικονομικών – ΑΑΔΕ συνεχίζουμε αποφασιστικά των αγώνα μας. Δεν παραιτούμαστε από το δικαίωμα μας στη δουλεία!  Απαιτούμε τώρα να μετατραπούν όλες οι συμβάσεις μας σε αορίστου χρόνου.

  Οι συμβασιούχοι καθαριότητας δίνουμε εδώ και μήνες αγώνα για το δικαίωμα μας στην εργασία, δεν παρακαλάμε. Δίνουμε ένα σκληρό αγώνα με συνεχής κινητοποιήσεις και παρεμβάσεις για την ικανοποίηση του δίκιου αιτήματος μας, για να μπει τέλος στην ομηρία που μας έχουν καταδικάσει. Αυτόν τον αγώνα είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε και να δυναμώσουμε όλοι οι συμβασιούχοι του Υπουργείου Οικονομικών και της ΑΑΔΕ σαν μια γροθιά μέχρι την ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματος μας. Δεν επαναπαυόμαστε σε προσωρινές δικαστικές αποφάσεις και φρούδες υποσχέσεις των συναρμόδιων υπουργείων.

Καλούμε εργατικά κέντρα, ομοσπονδίες, σωματεία όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν τον αγώνα που δίνουμε. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των εργαζομένων.

 

Share.

Comments are closed.