Συλλυπητήριο Μήνυμα του ΠΑΜΕ στους Εργαζόμενους της Σρι Λάνκα

Δημοσιεύτηκε στις

       Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα και εκφράζει τα συλλυπητήρια του στα Συνδικάτα και τους εργαζομένους της Σρι-Λάνκα για τα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων των προηγούμενων ημερών.

       Η πείρα των εργαζομένων σε όλο τον κόσμο δείχνει ότι τέτοιες δολοφονικές πράξεις αξιοποιούνται από μηχανισμούς και κράτη για να προωθηθούν πολιτικές και σχέδια ιμπεριαλιστών και κυβερνήσεων ενάντια στους λαούς και τους εργαζόμενους.

       Οι εργαζόμενοι όλου του κόσμου ενωμένοι ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας, χρώματος, φύλου, εθνικότητας στεκόμαστε ενωμένοι ενάντια στον κοινό εχθρό, την εκμετάλλευση και τον ιμπεριαλισμό.

       Το ΠΑΜΕ στέκεται δίπλα στον λαό, τους εργαζόμενους της Σρι Λάνκα και εκφράζει την αλληλεγγύη του.

Περισσότερα

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκε το 15ο Συνέδριο της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ σε αγωνιστικό κλίμα με αισιοδοξία...

2η ημέρα του 15ου Συνεδρίου της Κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ

Σε εξέλιξη είναι για δεύτερη ημέρα οι εργασίες του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών...

Ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα των εργασιών του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ)

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της πρώτης ημέρας του 15ου Συνεδρίου της κλαδικής Μεταφορών της ΠΣΟ...