Συλλυπητήρια του ΠΑΜΕ για τον θάνατο του Mohammad Shaban Azouz ιστορικού ηγέτη της ΠΣΟ και των Συνδικάτων της Συρίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ με θλίψη αποχαιρετά τον αδελφό Mohammad Shaban Azouz, ιστορικό ηγέτη της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Συρίας και πρώην Πρόεδρο της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.

Ο Shaban Azouz έπαιξε σημαντικό ρόλο στην δράση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας στα δύσκολα χρόνια της δεκαετίας του 90 και των αρχών του 2000. Υπήρξε σημαντική προσωπικότητα για το συνδικαλιστικό κίνημα των αραβικών χωρών και της Συνομοσπονδίας Αραβικών Συνδικάτων, ενώ ως Πρόεδρος της Συνομοσπονδίας Εργαζομένων Συρίας ανάπτυξε σημαντικές σχέσεις φιλίας και συνεργασίας με τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας και το ΠΑΜΕ.

Σταθερά στον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό και την καταπίεση, άφησε σημαντική παρακαταθήκη στο παγκόσμιο εργατικό κίνημα για την φιλία και αδελφοσύνη των λαών.

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, στην Συνομοσπονδία Εργατών Συρίας και την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHBqjAovsP

(Από την επίσκεψη του ΠΑΜΕ στην Συρία το 2005 και στα υψίπεδα του Γκολάν με τη Συνομοσπονδία Συρίας και Από την εναρκτήρια ομιλία του Mohammad Shaban Azouz στο 16ο Συνέδριο της ΠΣΟ στην Αθήνα το 2011).

Περισσότερα

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c

Οι συνδικαλιστικές οργανώσεις που έχουν πάρει απόφαση για την Απεργία 28 Φλεβάρη

Απόφαση για την απεργία στις 28 Φλεβάρη, έχουν πάρει εκατοντάδες πρωτοβάθμια σωματεία του δημόσιου...