Σύλλογος Υπαλλήλων ΥΜΑΘ: Κάλεσμα στην κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις των ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και ALULMIL

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΥΜΑΘ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους απολυμένους των εταιρειών ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ και ΑΛΟΥΜΙΛ. Καλεί τα μέλη του να συμμετέχουν στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 07/10 στις 6.30μμ μπροστά απο τα  Γραφεία της Ομοσπονδίας Εμφιαλομένων Ποτών (Φιλίππου 43).

Για ακόμα μια φορά, παρουσιάζεται η εικόνα από τη μια μεριά οι Επιχειρηματικοί Όμιλοι να ενισχύονται με κρατικές επιδοτήσεις και διαγραφές χρεών μετρώντας αυξήσεις στα κέρδη τους ενώ από την άλλη, οι εργαζόμενοι να μετρούν απολύσεις και μειώσεις στους μισθούς τους.

Για ακόμα μια φορά, αποδεικνύεται ότι η ύψιστη προτεραιότητα για το αστικό κράτος είναι η διασφάλιση της λειτουργίας της «ελεύθερης οικονομίας» με τη θεσμοθέτιση του κατάλληλου καθε φορά αντεργατικού νομικού πλαισίου και την ενεργοποίηση των απαραίτητων  κατασταλτικών μηχανισμών του. 

Απαιτούμε να παρθούν πίσω όλες οι απολύσεις και να υπογραφούν Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας που να διασφαλίζουν  όλα τα δικαιώματα των εργαζομένων

Περισσότερα

Συνέντευξη του Παναγιώτη Πολίτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Ελλαδα FM(AUDIO)

Συνέντευξη του Παναγιώτη Πολίτη, προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στη ΛΑΡΚΟ Λάρυμνας, στο ραδιοφωνικό σταθμό...

Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας: Όλοι την Παρασκευή 15 Δεκέμβρη, στις 6:30μμ στην πλατεία αγίου Πέτρου, στο Άργος.

Ο ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ  ΠΕΤΣΟΚΟΒΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΑΣ! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΗ...

Συνδικάτο ΙΓΜΕ : Στηρίζουμε ενεργά των αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΙΓΜΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΗ...