Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Στήριξη στον αγώνα των εργατών στο εργοστάσιο ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ

Δημοσιεύτηκε στις

          Ενώνουμε τη φωνή μας με τους απεργούς εργαζόμενους στο εργοστάσιο ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ στη Θεσσαλονίκη, που απαιτούν να ανακληθούν οι 15 απολύσεις και να υπογραφεί Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

          Καταγγέλλουμε το καθεστώς καταστολής, τρομοκρατίας και ποινικοποίησης του αγώνα, που έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση και εργοδοσία εναντίον των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού τους οργάνου, προκειμένου να χτυπήσουν τις πολυήμερες κινητοποιήσεις τους και να στήσουν απεργοσπαστικό μηχανισμό για να στηρίξουν τον νέο ιδιοκτήτη της επιχείρησης και το σχέδιο «εξυγίανσης» που συνοδεύεται εκτός των άλλων με διαγραφή χρεών προς την εφορία  κατά 51%  και τα ασφαλιστικά ταμεία  κατά  56%.

Δεν ανεχόμαστε να είναι μέσα στο εργοστάσιο της Μαλαματίνα δυνάμεις καταστολής, ΜΑΤ και ασφαλίτες και να πετάνε έξω τους εργάτες.

Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα των εργαζόμενων που με αγωνιστικό φρόνημα στέκονται απέναντι στη βία και τα χημικά, προασπίζονται τα δικαιώματά τους και συνεχίζουν  ενωμένοι τον αγώνα τους.

  • Να επιστρέψουν στη δουλειά οι απολυμένοι
  • Να υπογραφεί ΣΣΕ με αυξήσεις.

Nα φύγουν οι δυνάμεις καταστολής από το εργοστάσιο

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Εργαστηρίου Ειδικής Αγωγής «ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ»: 26 Ιουνίου παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπ. Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας την Παρασκευή 26 Ιουνίου στις 10 το...

Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας – Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 3 – 12 Ιουλίου Εικαστική Έκθεση «Μετάβαση»

Εικαστική Έκθεση «Μετάβαση» Δημόσιο Απολυμαντήριο – Λυσσιατρείο Ιερά Οδός 84, Αθήνα 11854 Εγκαίνια: Παρασκευή 3 Ιουλίου 2026,...

Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού Ξενοδοχείων Ν. Αττικής: Καμία θυσία για τα  κέρδη των ξενοδόχων και των επιχειρηματικών ομίλων στην εστίαση  

Καμία θυσία για τα  κέρδη των ξενοδόχων και των επιχειρηματικών ομίλων στην εστίαση   Αυξήσεις στους...