ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Στο εγκληματικό και επικίνδυνο τελεσίγραφο της κυβέρνησης και του ειδικού διαχειριστή ότι την Τρίτη 16 Ιούλη οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ πετιούνται στο δρόμο, όλοι οι εργαζόμενοι στεκόμαστε απέναντι, για να μην περάσουν οι απολύσεις, για να μην ερημώσουν τα χωριά τους.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ και αντιπροσωπεία του Σωματείου μας θα δώσει το παρόν μαζί με άλλους εργαζόμενους του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα στην γενική απεργία στη Λοκρίδα την Τετάρτη 17 Ιούλη και στην συγκέντρωση στις 10:30πμ, στην πύλη του εργοστασίου στη Λάρυμνα.

Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους και τους λαϊκούς φορείς της Λοκρίδας και απαντάμε αγωνιστικά και δυναμικά ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ – ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΜΙΝΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ.

Οι εργάτες να μείνουν στη δουλειά, στα σπίτια και στον τόπο τους

Περισσότερα

Ανακοίνωση Σωματείου Εργαζόμενων ICAP Outsourcing Solutions για την απόφαση της εργοδοσίας να καταργήσει την αργία της Καθαράς Δευτέρας

Ως Σωματείο Εργαζομένων ICAP, καταγγέλλουμε την απόφαση της εταιρείας να καταργήσει την κατ’ έθιμον...

Εργατικό Κέντρο Εύβοιας: Για το θάνατο των δύο εργαζομένων από την Εύβοια

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στις οικογένειες και τους οικείους...

Ομοσπονδία Οικοδόμων: Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια 28 Φλεβάρη

Συμμετέχουμε μαζικά και στηρίζουμε τις απεργίες και τα συλλαλητήρια που προκήρυξαν Εργατικά Κέντρα το Σάββατο 28...