Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Όχι στην στοχοποίηση των υπαλλήλων από επιχειρηματικά συμφέροντα

Δημοσιεύτηκε στις

Για άλλη μια φορά στοχοποιούνται υπάλληλοι επειδή εφάρμοσαν τον νόμο!!!

Και μάλιστα στοχοποιούνται ακόμα κι απ’ αυτούς που φτιάχνουν, ψηφίζουν και υπογράφουν νόμους, υπουργικές αποφάσεις κλπ!!!

Τελευταίο κραυγαλέο παράδειγμα η αδειοδότηση του γηπέδου της ΑΕΚ, που όχι μόνο λοιδορήθηκε και στοχοποιήθηκε διπλωματούχος μηχανικός για την επιστημονική της προσέγγιση, αλλά και γιατί ζήτησε να τηρηθεί η ισχύουσα νομοθεσία (ν. 4479/2017 & οι σχετ. υπουργικές αποφάσεις)!!! 

Φτάνει πια!

Αν δεν θέλετε να ζητάμε την εφαρμογή της νομοθεσίας στις διάφορες Επιτροπές που μετέχουμε και γενικότερα κατά την εφαρμογή των αρμοδιοτήτων των υπηρεσιών μας, πέστε το καθαρά!!!

Αν δεν σας αρέσει η νομοθεσία που φτιάχνετε αλλάξτε τη.

Αν δεν σας χρειάζεται η επιστημονική προσέγγιση, η γνώση και η εμπειρία των εξειδικευμένων υπαλλήλων, αλλάξτε την συγκρότηση των Επιτροπών!!

Ας γνωμοδοτείτε για τις αδειοδοτήσεις μόνοι σας….

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι υπηρεσίες των Περιφερειών διενεργούν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι των ελέγχων του κράτους σε πολλούς τομείς. Οι υπάλληλοι είναι υποχρεωμένοι να συμμετέχουν σε πολλές επιτροπές ελέγχου και αδειοδότησης  διαφόρων χώρων τους οποίους χρησιμοποιούν χιλιάδες πολίτες, όπως για παράδειγμα ινστιτούτα, γυμναστήρια, κατασκηνώσεις, παιδικοί σταθμοί, μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων ακόμα και γήπεδα δημοφιλών αθλημάτων.  Η ευθύνη τους είναι μεγάλη πρώτα απ’ όλα απέναντι στους πολίτες-χρήστες!!

Καταγγέλλουμε την στοχοποίηση υπαλλήλων από διάφορα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ζητάμε να σταματήσει η κατάσταση αυτή και να ικανοποιηθεί το αίτημά μας για πλήρη νομική στήριξη και κάλυψη όλων των υπαλλήλων κατά την εκτέλεση των αρμοδιοτήτων τους.

Κανένα πολιτικό ή άλλο παιχνίδι στις πλάτες των εργαζόμενων 

Πλήρης νομική κάλυψη των υπαλλήλων    

Περισσότερα

Παλλεσβιακό Εργατικό Κέντρο : Ολοκληρώθηκε η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η απεργιακή συγκέντρωση έξω από το Νοσοκομείο, ενάντια στο νομοσχέδιο...

Ομοσπονδία Φαρμάκου: Για τις ελλείψεις στα φάρμακα

Το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για τις ελλείψεις σε μια σειρά φάρμακα, πολλά...