Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής : Καταγγέλλουμε τις διώξεις ενάντια στους υγειονομικούς

Δημοσιεύτηκε στις

 Η κυβέρνηση για να κουκουλώσει τις δικές της εγκληματικές ευθύνες, για να υπερασπιστεί την βάρβαρη πολιτική της που θυσιάζει τη ζωή και την υγειά του λαού για τα κέρδη των λίγων, βάζει σε λειτουργία έναν μηχανισμό τρομοκρατίας και καταστολής απέναντι σε όποιον εναντιώνεται.

Εντείνοντας την καταστολή και τον αυταρχισμό αξιοποιώντας το αντεργατικό της οπλοστάσιο, το νόμο για τις «Δημόσιες Υπαίθριες Συναθροίσεις» κλπ προχώρησε σε καλέσματα «ηρώων υγειονομικών» στην Ασφάλεια αποδεικνύοντας ότι η απάντηση της στις τραγικές ελλείψεις των νοσοκομείων εν μέσω πανδημίας είναι οι διώξεις των αγωνιστών υγειονομικών.

Συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες οι Πρόεδροι συνδικαλιστικών οργανώσεων γιατρών και νοσοκομείων (ΟΕΝΓΕ, ΠΟΕΔΗΝ, Αγ. Σάββας) δέχονται ραβασάκια με κλήση από το νεκραναστημένο συνδικαλιστικό της ασφάλειας γιατί κινητοποιήθηκαν και διεκδίκησαν ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας, προσλήψεις γιατρών, μέσα προστασίας για τους υγειονομικούς, επίταξη των ιδιωτικών δομών υγείας!!!

  • Στεκόμαστε απέναντι στην αντεργατική πολιτική, καταδικάζουμε τις διώξεις των αγωνιστών υγειονομικών, την τρομοκρατία και την καταστολή.
  • Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους Προέδρους των συνδικαλιστικών οργανώσεων των υγειονομικών.
  • Δυναμώνουμε την πάλη μας για την προστασία της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Οι διώξεις, η τρομοκρατία και οι εκφοβισμοί δεν θα περάσουν!

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Άρτας: Δόθηκε με επιτυχία η απεργιακή συγκέντρωση

Η πρόβα του κράτους με τις σειρήνες πολέμου που ήχησαν σήμερα 1 Οκτώβρη επικαλύφθηκαν...

Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης: Η απεργία μας πέτυχε και είναι μαζική

Το Σωματείο Εργαζομένων στο Μετρό Θεσσαλονίκης ανακοινώνει: Η απεργία μας πέτυχε και είναι μαζική!!...

Σωματείο Μισθωτών Δικηγόρων: Εκδήλωση 7 Οκτώβρη ενάντια στην απόφαση αποφυλάκισης του ναζί εγκληματία Ν. Μιχαλολιάκου

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ: «5 χρόνια από την πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση...