Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Αλληλεγγύη στους σεισμοπαθείς στην Τουρκία

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Όπως όλοι κατανοούμε είναι ανάγκη να συμβάλλουμε άμεσα στην οργάνωση της αλληλεγγύης στον δοκιμαζόμενο λαό της Τουρκίας μετά το φονικό καταστρεπτικό σεισμό στις 6-2-2023.

Στη κατεύθυνση εκτός από την αγορά κάποιων ειδών από τον Σύλλογό μας, καλούμε και όποιον συνάδελφο μπορεί να συμβάλλει αγοράζοντας ότι μπορεί από τα παρακάτω είδη και στέλνοντας τα στα γραφεία του Συλλόγου έως και την Δευτέρα 13/2/2022.

  • Κουβέρτες
  • Γάλα σε σκόνη
  • Πάνες ενηλίκων/μωρών, Σερβιέτες
  • Απορρυπαντικά ρούχων
  • Ορούς
  • Γάζες
  • Χάνζαπλαστ
  • Είδη ατομικής υγιεινής

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι παρά την ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, τις μεγάλες δυνατότητες της εποχής μας για την προστασία της ανθρώπινης ζωής, όλα αυτά θυσιάζονται στον βωμό των κερδών, των μεγάλων συμφερόντων, των στρατιωτικών εξοπλισμών και των ιμπεριαλιστικών πολέμων που πληρώνουν με κάθε τρόπο οι λαοί.

          Αποδεικνύεται πάνω απ’ όλα ότι οι λαοί δεν έχουμε τίποτε να χωρίσουμε, αντίθετα μας ενώνουν τα ίδια βάσανα και προβλήματα και για αυτό όλοι πρέπει να δυναμώσουμε τους αγώνες μας ενάντια σε όσα και όσους ευθύνονται για αυτά που μας «πληγώνουν».

Περισσότερα

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμπορ/λων Ξάνθης: Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

Ολοκληρώθηκε η Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Ν....

ΠΕΜΕΝ: Την τρομοκρατία του κεφαλαίου και των μπράβων του, μόνο η ταξική αλληλεγγύη μπορεί να τη τσακίσει

Η ΠΕΜΕΝ καταγγέλλει τις απειλές σε εκπρόσωπο της επιτροπής ελέγχου, μέτρων προστασίας της ασφάλειας...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Για την νέα επίθεση από το κράτος δολοφόνο του Ισραήλ στον στόλο αλληλεγγύης «Global Sumud Flotilla»

Το Εργατικό Κέντρο Πειραιά καταγγέλλει την νέα πειρατική επίθεση από το κράτος δολοφόνο του...