Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: 7 Σεπτέμβρη εκδήλωση επιβράβευσης των παιδιών

Δημοσιεύτηκε στις

Εκδήλωση επιβράβευσης

Κυριακή 7-9-2025, ώρα 19.30

Χώρος γραφείων του Συλλόγου μας (Λ. Συγγρού 80-88, 7ος όροφος, στάση μετρό Συγγρού-ΦΙΞ)

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους τους συναδέλφους στην εκδήλωση για την επιβράβευση των παιδιών, που πέρασαν φέτος στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και όλων γενικά που τελείωσαν το Λύκειο, το Κυριακή 7-9-2025 στις 19.30, στην ταράτσα του κτηρίου των γραφείων του Συλλόγου μας, στον 7ο όροφο της Λ. Συγγρού 80-88.

Και η φετινή εκδήλωση θα πλαισιώνεται από το Μουσικό Σχήμα του Συλλόγου μας, που θα βάλει τις νότες… για μια ευχάριστη και χαρούμενη βραδιά.

 Με κέφι θα συγχαρούμε τα παιδιά μας, θα δώσουμε τα δώρα της επιβράβευσης, με δύναμη και κουράγιο θα συνεχίσουμε τον αγώνα για σπουδές, ζωή, δουλειά με δικαιώματα.

Υ.Γ.

  1. Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους συναδέλφους και όχι μόνο σε όσους θα τιμηθούν τα παιδιά τους. Εννοείται ότι καλούνται γονείς και παιδιά.
  2. Τα δώρα της επιβράβευσης θα δοθούν μόνο κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Περισσότερα

Σωματεία Καβάλας: 27 Μάρτη Καμία θυσία για τον πόλεμο και τα κέρδη τους

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ – ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ...

Σωματεία Κυκλάδων: 28 Μάρτη Αντιπολεμικό συλλαλητήριο

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ – ΕΞΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός

Ανάπηροι, χρόνιοι πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες μαζί με όλο τον λαό ξεσηκωμός! Απεμπλοκή τώρα από...