Κυριακή, 29 Μαρτίου

Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας:Να μην ανεχτούμε ΜΑΤ, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να καθορίζουν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες.

image_pdfimage_print

“ΕΞΩ ΟΙ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ – ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ”

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Λάρισας, καταδικάζει και καταγγέλλει  τις απαράδεκτες πρακτικές της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ, οι  οποίες αποδεικνύουν για άλλη μια φορά ότι  καθόλου δε νοιάζονται για τα προβλήματα και τις αγωνίες των εργαζομένων, παρά μόνο για τις καρέκλες και τον βρώμικο  μηχανισμό τους, που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να συνεχίσουν να βάζουν θηλιά στο λαιμό των εργαζομένων. Αποδεικνύουν για ακόμα μία φορά ότι πρόκειται για  «συνδικαλιστική μαφία» κι ότι επάξια οι εργαζόμενοι ονόμασαν έτσι την ηγετική ομάδα της ΓΣΕΕ ( Παναγόπουλο, Καραγεωργόπουλο, Κουτσούκη, Βασιλόπουλο), οι οποίοι ετοιμάζουν στις 25 Φλεβάρη «συνέδριο»-παρωδία  υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, εισαγγελέα και ΜΑΤ.

Αυτοί που το παίζουν δημοκράτες και νομοταγείς, ούτε το καταστατικό της τριτοβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης δεν ακολουθούν και δεν σέβονται. Κάνουν Συνέδριο κατά πως τους βολεύει, χωρίς συζήτηση και προβληματισμό για τα εργασιακά ζητήματα, χωρίς καν νομιμοποίηση αντιπροσώπων, επιτρέπονταν έτσι σε νόθους και σε διευθυντάδες να εκπροσωπήσουν τους εργάτες. Εφαρμόζουν μόνο το κομμάτι που τους ενδιαφέρει κι αυτό δεν είναι άλλο από το ποιος θα εκλεγεί στην καρέκλα, ποιος θα κάτσει στο σβέρκο των εργαζομένων για  τα επόμενα χρόνια και ποιος θα συμφωνεί με τα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τη ζωή των εργαζομένων και των οικογενειών τους.

Όλη η στάση τους αποδεικνύει το βρώμικο ρόλο που παίζουν μέσα στο εργατικό κίνημα, θέλοντας να έχουν τους εργαζόμενους στον πάγο και στις πλάτες τους να παίζουν βρώμικα παιχνίδια. Αντί να οργανώσουν τους αγώνες της εργατικής τάξης ως οφείλουν, κρατάνε τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους στο περιθώριο και βάζουν πλάτη στα εργοδοτικά και κυβερνητικά αντεργατικά σχέδια.

Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και πιο απαιτητικά, πιο αποφασιστικά να παλέψουμε προκειμένου να βάλουμε εμπόδια σε εργοδοσία και κυβέρνηση να υλοποιήσουν τα αντεργατικά αντιλαϊκά σχέδιά τους, πως θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να αποκαλύψουμε σε κάθε χώρο δουλειάς, σε κάθε κλάδο, την αλλοτρίωση και τη σήψη του εργοδοτικού – κυβερνητικού συνδικαλισμού και να παλέψουμε για τον απεγκλωβισμό του εργατικού κινήματος από όλους αυτούς που αποτελούν βαρίδια για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος.

 ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΓΣΕΕ

ΧΩΡΙΣ ΝΟΘΟΥΣ, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Να μην ανεχτούμε ΜΑΤ, ΕΡΓΟΔΟΣΙΑ & ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ να καθορίζουν τις συνδικαλιστικές ηγεσίες.

Comments are closed.