Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας: 1η Μάη Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες,

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων (ΙΚΑ) ΕΦΚΑ Ν. Αχαΐας «Η Αναγέννηση» μαζί με τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πάτρας και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει μεγάλη συναυλία – αφιέρωμα για την Εργατική Πρωτομαγιά με τη Μαρία Φαραντούρη και τη Φωτεινή Βελεσιώτου την Παρασκευή 26 Απριλίου στις 8:00μμ στα Ψηλαλώνια.

Η 1η Μάη είναι μέρα σύμβολο  για το δίκιο της τάξης μας, μέρα σύμβολο  στον αγώνα για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Τιμάμε τους αγώνες της εργατικής τάξης, τις αιματηρές θυσίες χιλιάδων  εργατών  στο δρόμο της  απελευθέρωσης  από τα δεσμά της εκμετάλλευσης.

Θέλουμε να συναντηθούμε για να τιμήσουμε αγωνιστικά, τραγουδώντας, την ματωμένη εξέγερση του Σικάγο και τους ηρωικούς αγώνες του εργατικού κινήματος.

Καλούμε όλους του συνταξιούχους. Μπορεί να είμαστε απόμαχοι από τη δουλειά αλλά παραμένουμε ενεργοί στους αγώνες. Χρειάζεται να δώσουμε βροντερό παρών σε αυτή τη συνάντηση μαζί με την εργατική τάξη για να τιμήσουμε πραγματικά αυτούς που δώσανε τη ζωή τους για να έχουμε εμείς ένα καλύτερο αύριο. Ραντεβού, λοιπόν, όλοι την Παρασκευή 26 Απριλίου και ώρα 8 το απόγευμα στα Ψηλαλώνια.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 22 Μάη συνέντευξη τύπου έξω από το Κέντρο Υγείας

Σε συνέχεια της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19/1/2024 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου...

Σωματείο Εργαζομένων DEMO: Για τη δολοφονία συναδέλφισσας

 Το Δ.Σ του Σωματείου Εργαζομένων DEMO εκφράζει τη βαθιά θλίψη του και τα ειλικρινή...

Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού: Υπόμνημα των εργαζομένων της πλωτής γέφυρας Λ

Σε σχετικό υπόμνημα που λάβαμε από τους υπογράφοντες υπάλληλους της Περιφερείας Ιονίων Νήσων και...